上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.2k

回覆 1130# 的帖子

我唔會比佢入...:smile_35:

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:15 PM 發表 查看引用來源
哈哈~抱歉...咁多年...都冇用過...佢唔會強迫我做啲我唔想做既野,甚至佢都唔會出聲要求...
咁就你, 成日約食飯睇戲, 可能佢當左你女朋友

引用:
原帖由 degree06 於 2015-1-22 05:08 PM 發表 查看引用來源
邊個呀:smile_40:
自己睇番今朝對話

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:20 PM 發表 查看引用來源
我唔會比佢入...:smile_35:
咁典解你唔俾佢入

回覆 1132# 的帖子

一向地接出...送入...算唔算就...咁...仲有...尊重...佢真係好尊重我...最初發生個時,佢每次都問我得唔得...我足足有半年-9個月同佢講"唔得"...佢對我做任何野都得...係唔可以插入...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:18 PM 發表 查看引用來源
就係我開始亂...或者...亂左好Q耐,咁SL同情侶分別係?
我念性係任何一環 (夫妻, 情侶, SL, SP)都佔有很重要的原素....... 除非大家未開始做

長時間少見面, 到一見時想溫馨一番, 其實可理解的........

回覆 1134# 的帖子

潔癖...我地係唔會開房...唔會係屋企張床...好難清潔...同埋驚經血倒流會有古古力瘤...:smile_19:

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:24 PM 發表 查看引用來源
一向地接出...送入...算唔算就...咁...仲有...尊重...佢真係好尊重我...最初發生個時,佢每次都問我得唔得...我足足有半年-9個月同佢講"唔得"...佢對我做任何野都得...係唔可以插入...
你地各自有另一半?

回覆 1136# 的帖子

係...不過佢掛住哈比人多啲囉...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 05:25 PM 發表 查看引用來源
潔癖...我地係唔會開房...唔會係屋企張床...好難清潔...同埋驚經血倒流會有古古力瘤...:smile_19:
唔會架!儍豬!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆