上一頁下一頁
發新話題

人妻小妹記事(新#1138 P76, 舊睇#1)

收藏  |  訂閱
1.2k  118.9k

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-1-24 02:37 AM 發表 查看引用來源
你到了02:33才出現,只能說剛剛回來!
一早返左屋企啦, 不過之後出左去宵夜同游車河, 而家去瞓啦....

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2015-1-24 03:49 AM 發表 查看引用來源

一早返左屋企啦, 不過之後出左去宵夜同游車河, 而家去瞓啦....
GOOD NIGHT  
MISS

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2015-1-24 03:49 AM 發表 查看引用來源

咁早訓,你樓下有野睇!

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2015-1-24 02:33 AM 發表 查看引用來源

唔怪之得佢不停講不停講不停講都唔覺攰....
你覺唔覺佢煩先:smile_o10:

MORNING PUSH!

引用:
原帖由 chifongc 於 2015-1-24 12:14 PM 發表 查看引用來源
你覺唔覺佢煩先:smile_o10:
唔覺喎, 因為佢好搞笑...

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-1-24 03:56 AM 發表 查看引用來源

咁早訓,你樓下有野睇!
樓下有乜野睇呀??

今年新年Hubby請我去左韓國旅行, 簡直係瘋狂shopping, 佢全程陪我shop通宵, 我當然有好好慰勞佢啦

年初二果晚, 佢叫我換套靚衫同我去食開年飯,當然一早系香港已經準備好(韓國D衫仲靚),帶左套黑色吊帶低胸大V連身短裙, 為保持神秘感同驚喜, 我故意系浴室換衫同化妝,著埋大褸先走出黎著鞋,所以佢完全唔知我著乜系入面

原來Hubby訂左果間餐廳, 係我之前同佢提過好想想去食嘅日韓海鮮刺身餐廳, 真不枉我盛裝出席,侍應生帶咗我地入箱房, 我除左件大褸, Hubby就見到, 我果套黑色吊帶低胸大V連身裙 ( http://s48.photobucket.com/user/tbwife2013/media/Mobile%20Uploads/2014-12-03%2015.20.11_zpsbhtektwb.png.html ),佢第一句就話唔駛食飯啦, 返去開年啦”, 我話好呀, 反正我唔係好Like真空行街, 費事走光俾人睇到啦”…

飲咗一枝MakgeolliSoju,加理D餸到晒, 我就打發咗個阿芝媽,話有需要先再叫佢, 我就走咗去過坐系Hubby旁邊果位, 可能空肚飲酒, 少少飲醉咗, 人就大膽, 瓣開咗件衫露其中一邊胸俾Hubby, 佢好緊張咁禁住我隻手,仲話你今晚你就知死, 佢一講完, 我就拉開咗佢條褲鏈拎咗佢條嘢出黎,同佢講我而家幫你開年”, 我左手就拉佢隻手入我件衫摷我個胸,真空就有呢個方便 (哈哈), 右手就系枱底上下上下咁chok佢條硬嘢, 我用手指公系佢龜頭不停打圈,有少少精水流出, 我就雙手交替, 不停由下而上劣住條嘢, 當佢high到已經唔可以摷我時, 我含住一啖Makgeolli再烏低身含埋佢個龜頭
, 條脷就系入面不停打圈,手指就繼續上下上下快速chok, 最後只feel到佢條嘢好熱好脹, 佢又示意要射啦, 我就連果啖Makgeolli同佢D精一啖吞晒, 吞咗之後成個喉嚨暖晒, 我申返果頭上黎同佢講今年新年禮物就係幫你吞一次精,希望你鍾意, 只此一次, 冇下次

果晚食完餐飯, 返到酒店, 仲有D刺激玩,待續(睇心情)…

人妻小妹, 好耐冇見啦! 歡迎回歸, 身材依然咁fit!

人妻妹妹、好耐冇見、仍是很fit!support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆