上一頁下一頁
發新話題

茶記老闆娘回憶錄 p24‧p47.p.65 p.106 p.116 p.125

收藏  |  訂閱
2.0k  545.6k

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 08:05 PM 發表 查看引用來源
好,宜家大家跟我一齊蹲係地下,好似大便咁,然後伸直條腰,將全身既氣力放落個下盤,慢慢前後前後咁郁:smile_o06ne two one two 前後...前後...10下左右,之後將全力集中係小腿度,今次到上下上下咁郁,上下...上 ...
呢個動作要前面有野扶住先可以做到。唔係好傷膝關節喎,唔該miss may!
哈哈~

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 09:40 PM 發表 查看引用來源

依個就玩過:smile_13:,頭兩個姿勢就真係做不到:smile_27:
估你唔到喎,可否透露下邊位先生咁有幸?

後生左?俾左以前既相你地睇,其實只係衣著既問題
依張當時都算肥嫁,我諗過肥過宜家15磅到。係咪睇到想死呢?我有時會咁出街嫁

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-11 05:26 PM 發表 查看引用來源
http://i61.tinypic.com/1tnec3.jpg依張當時都算肥嫁,我諗過肥過宜家15磅到。係咪睇到想死呢?我有時會咁出街嫁
唔算好肥呀⋯!

運動裝個look可以推低即刻怒推喇:smile_47:

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 05:05 PM 發表 查看引用來源

辛苦媽
每日打少少應該都唔算好辛苦姐,更何況你有咁多FANS支持你
再唔係無文章睇就放一兩張相慰勞D FANS LO

Not too bad la, May.
引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-11 05:26 PM 發表 查看引用來源
依張當時都算肥嫁,我諗過肥過宜家15磅到。係咪睇到想死呢?我有時會咁出街嫁

:smile_o09: 都好正啊

引用:
http://i61.tinypic.com/1tnec3.jpg依張當時都算肥嫁,我諗過肥過宜家15磅到。係咪睇到想死呢?我有時會咁出街嫁
真係似C奶

引用:
原帖由 uncleblue 於 2014-12-11 06:54 PM 發表 查看引用來源

真係似C奶

今次uncle真係真心話la!haha
其實衣著同髮型真係好重要!宜家拉番直D髮,睇黎我都覺後生左:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆