上一頁下一頁
發新話題

第一次嚐到潮吹

收藏  |  訂閱
2.5k  109.7k

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2012-11-26 08:53 PM 發表 查看引用來源
我話冇二千唔做,但後來多幾個人問過之後,就好多人企係度等睇我打開對波
你個秒係咪有無名既興奮感??:smile_40:但個次係你老細係附近睇住你既?

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2012-11-26 08:53 PM 發表 查看引用來源
秘密
佐敦.....

引用:
原帖由 phowong 於 2012-11-26 08:54 PM 發表 查看引用來源
你個秒係咪有無名既興奮感??:smile_40:但個次係你老細係附近睇住你既?
有d興趣啦,當然睇住我啦

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2012-11-26 08:55 PM 發表 查看引用來源
有d興趣啦,當然睇住我啦
有機會詳細個件事可以嗎??你令我對你又多左一點幻想.......估唔到個個男人都鍾意分享自己女人比人望:smile_40:

引用:
原帖由 phowong 於 2012-11-26 08:56 PM 發表 查看引用來源
有機會詳細個件事可以嗎??你令我對你又多左一點幻想.......估唔到個個男人都鍾意分享自己女人比人望:smile_40:
最後佢行出來扮問價,跟住企係我後面打開我對波渣同掀起我條裙係咁巢比人睇

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2012-11-26 08:59 PM 發表 查看引用來源
最後佢行出來扮問價,跟住企係我後面打開我對波渣同掀起我條裙係咁巢比人睇
係條街當面巢你:smile_41:咁個日你係點著?如果個面唔係街..實會即刻除褲禁你個頭

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2012-11-26 08:59 PM 發表 查看引用來源
咁有冇即刻玩3P 將你就地正法

引用:
原帖由 hk413 於 2012-11-26 09:03 PM 發表 查看引用來源

咁有冇即刻玩3P 將你就地正法
冇呀

引用:
原帖由 phowong 於 2012-11-26 21:01 發表 查看引用來源
係條街當面巢你:smile_41:咁個日你係點著?如果個面唔係街..實會即刻除褲禁你個頭
當街正法

引用:
原帖由 phowong 於 2012-11-26 09:01 PM 發表 查看引用來源
我真空著左件外套,下面著左條麻布裙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆