上一頁下一頁
發新話題

蘭桂坊倒數的一晚, 撻著個TBG (P4, 10, 11 update, final P13)

收藏  |  訂閱
1.2k  159.3k

引用:
原帖由 dada__pig 於 2012-1-24 10:53 AM 發表 查看引用來源

咬左塊凍麵包:smile_13:
而家等阿叔煮午飯...
你夠唔夠GA...食多少少啦...:smile_o06:
你個頭多數有咩好食GA:smile_o06:

打打豬,點呀你
引用:
原帖由 dada__pig 於 2012-1-24 10:49 AM 發表 查看引用來源
早晨各位:smile_40:
尋晚因為部衰電腦hand左..我搞極都開唔番..
結果我走左去訓..但由於太凍..
我d鼻水冇收過既情況下,,我而家仲係面青青...
好想快d番香港..我頂唔順呢度既天氣喇:smile_39:

第77頁我當然要留言啦

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-24 10:54 AM 發表 查看引用來源

你夠唔夠GA...食多少少啦...:smile_o06:
你個頭多數有咩好食GA:smile_o06:
:smile_19: 凍到冇胃口食野...

我係度餐餐都有自家雞,鵝..見到都悶=.=
唔知下晝有冇得出去飲下茶呢...:smile_40:

引用:
原帖由 jameson77 於 2012-1-24 10:59 AM 發表 查看引用來源
打打豬,點呀你

:smile_13: 好辛苦..著左4件衫1件褸都好凍...
..睇黎番到hk要睇大夫...

引用:
原帖由 dada__pig 於 2012-1-24 11:00 AM 發表 查看引用來源

:smile_19: 凍到冇胃口食野...

我係度餐餐都有自家雞,鵝..見到都悶=.=
唔知下晝有冇得出去飲下茶呢...:smile_40:
HAHA,自家燒味:smile_o12:
你出去著多件衫...記住包到自己成隻糉咁:smile_o06:

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-24 11:05 AM 發表 查看引用來源

HAHA,自家燒味:smile_o12:
你出去著多件衫...記住包到自己成隻糉咁:smile_o06:
係呀...本身想落田..\
但都係打消個念頭...:smile_27:

食野先..:smile_40:
部腦可以繼續聽話就上黎再會:smile_43:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2012-1-24 11:08 AM 發表 查看引用來源

係呀...本身想落田..\
但都係打消個念頭...:smile_27:
落田做MUD...:smile_o13:

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-24 11:19 AM 發表 查看引用來源

落田做MUD...:smile_o13:
摘菜:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆