上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.5k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-6 03:03 PM 發表 查看引用來源
龍E,我知bb點解避开你,因為你話過你結咗婚就吾想離婚個只,睇黎佢係驚咗你:smile_30:
E兄~現在可以解釋到佢對我的態度啦:smile_13:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-6 15:10 發表 查看引用來源
十令廿歲比人叫靓仔就話0k,幾十歲比人話靚仔就:smile_o08: 梗係“型”好啲,你平時睇院長對女人就知,呢啲才叫做“型”:smile_44:
我又吾係7月點知....院長.....:smile_o11:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 15:15 發表 查看引用來源

因為你講起陳豪~我就只覺得佢型囉:smile_38:

我十年前就幾型既~但係依家...:smile_39:  
依家......係仲型吖嘛 :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 03:07 PM 發表 查看引用來源
同我入室弟子...要先用條脷出發..你首先伸條脷出泥...打200個圈先...做完再教你:smile_o01:
做完呢個動作條脷都矛力再瀨喇:smile_45:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-12-6 03:21 PM 發表 查看引用來源

依家......係仲型吖嘛 :smile_38: :smile_38:
人又老~錢又冇:smile_45:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-6 15:13 發表 查看引用來源
係每分鐘200呀:smile_38: 俗稱摩打脷,逢女必死,一定“潮吹”:smile_47:
我係米入錯版 :smile_43:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 15:19 發表 查看引用來源

E兄~現在可以解釋到佢對我的態度啦:smile_13:  
咁你依家知道佢ge想法埋仲好,直頭攤出黎講,佢又吾想結婚你又怕被束縛,就做對情侶算,將來又吾使怕誰欠誰:smile_45:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 15:15 發表 查看引用來源

因為你講起陳豪~我就只覺得佢型囉:smile_38:

我十年前就幾型既~但係依家...:smile_39:  
依家係“爆”所以叫“型爆”係埋呀:smile_38:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-12-6 15:27 發表 查看引用來源

我係米入錯版 :smile_43:
冇呀:smile_38: 係院長教緊龍E其他搵食技能:smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-6 03:33 PM 發表 查看引用來源
咁你依家知道佢ge想法埋仲好,直頭攤出黎講,佢又吾想結婚你又怕被束縛,就做對情侶算,將來又吾使怕誰欠誰:smile_45:
問題係佢連拍拖都吾想呢:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆