上一頁下一頁
發新話題

*新人分享=] ((]同一個男仔朋友的"事"))PART6 p.68 &+相

收藏  |  訂閱
1.2k  155.9k

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-24 08:44 AM 發表 查看引用來源

早晨.. 小YU已經病倒了.. 今天上班仲要遲到:smile_o04::smile_o03:
飲多d暖水﹐得閒就蛇吓抖吓啦~!!!

錫返啖﹐快d好返~~:smile_o09:

引用:
原帖由 小惡魔J仔 於 2010-11-24 09:10 AM 發表 查看引用來源

見咩唔舒服呀小yyu
係塞車定懶床所以遲到呢

因為行得慢:smile_o14:

ella_yyu~~訓啦88~~訓前又推2野先!:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-24 10:21 AM 發表 查看引用來源

因為行得慢:smile_o14:
蝸牛小yyu yyu

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-24 08:44 AM 發表 查看引用來源

早晨.. 小YU已經病倒了.. 今天上班仲要遲到:smile_o04::smile_o03:
ooh,今日到妳吾係紫紫喇 "...

終於睇哂成個POST, 搞到番工遲哂大到:smile_27:

我諗無乜邊個男仔可以好似X咁...ELLA執到好野啊!:smile_30:

應該得三種: 1. 好似X咁純
                   2. 情場既超級高手

PS: 睇到你話周國賢首有時好好聽, 其實我都好鐘意! 佢微博仲有佢首有時既搞笑版, 好正架! 快D去睇下啦~

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2010-11-24 12:13 PM 發表 查看引用來源
終於睇哂成個POST, 搞到番工遲哂大到:smile_27:

我諗無乜邊個男仔可以好似X咁...ELLA執到好野啊!:smile_30:

2. 情場既超級高手

PS: 睇到你話周國賢首有時好好 ...
哈哈 辛苦你睇晒佢~
有時搞笑版係咪ZARAHN個鼓手唱果個呀 哈哈?

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2010-11-24 12:13 PM 發表 查看引用來源

2. 情場既超級高手

PS: 睇到你話周國賢首有時好好 ...
又話有三種嘅? 點解得1. 同2. ?  :smile_27:

Hello~ ella ,   保重身體呀!

應該今晚訓陣會好D~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆