上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 16

收藏  |  訂閱
1.6k  35.3k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-13 12:04 PM 發表
我想問各位師兄,你地點樣分配財富架,通常會剩下多少現金係手,多多指教
我覺得.....好睇自己個人既情況......例如家庭....收入......要求.......等等......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-13 12:04 發表 查看引用來源
我想問各位師兄,你地點樣分配財富架,通常會剩下多少現金係手,多多指教
龍兄
我就一個比阿媽家用,之後再自己d上網手機食飯搭車基本開支之外
其他慳住洗咁

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-13 12:08 PM 發表

昨天@$11.5

信我......呢隻ok架........:smile_13:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-5-13 11:57 AM 發表

我唔係勞氣
係覺得自己樣衰黑仔
個個唔話,係話我:smile_o03: :smile_o03:

你同所有部門主管訓示,仲話唔係老板?
我呢份做左兩年,想轉工,有冇咩好路數比小弟
你好可愛.......
我公司而家真係請緊人........

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-13 11:58 AM 發表

有冇啲風險高的股票推介呀:smile_14:
即日鮮啦.......篤手指......十分鍾內定生死..........:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-13 12:12 PM 發表 查看引用來源

信我......呢隻ok架........:smile_13:
已投信任一票

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-13 11:10 AM 發表 查看引用來源
可以pm企地傾傾
人妖典算,巧易奶野:smile_13:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-13 12:20 PM 發表

已投信任一票

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-13 11:16 AM 發表 查看引用來源

好緊張,充吾到血:smile_o05:
大Wow....局部血栓塞:smile_22:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-13 12:20 PM 發表

已投信任一票

現價....12.02.....:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆