上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  35.3k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 01:58 PM 發表 查看引用來源

咁仲唔攞出黎......快D過去俾佢睇啦...........
小姐...你夠唔夠筆用

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-27 02:11 PM 發表

小姐...你夠唔夠筆用
紅色原子筆........:smile_30:

仲漏緊墨.......:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 02:08 PM 發表

我依家面又充血,耳仔又充血,鼻仔又流血,細佬又充血:smile_27:
咁勁??????血摩???:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:57 PM 發表 查看引用來源

我又見到佢喇,我枝鐵筆就黎隊穿條名貴西褲:smile_39: :smile_39:
你隻金錢龜個頭係好尖架? 上次你條底衭穿左幾個窿原來係咁既原因:smile_o01:我重怪錯你著爛底衭

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 02:28 PM 發表
你隻金錢龜個頭係好尖架? 上次你條底衭穿左幾個窿原來係咁既原因:smile_o01:我重怪錯你著爛底衭
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 02:28 PM 發表
何止尖........仲佈滿青筋...........:smile_34:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 02:28 PM 發表 查看引用來源
底褲穿窿係因為洗得多爛左,我每日返家沖涼時發現條底褲比我枝紅色鐵筆隊到走晒樣,好似倒模咁,成個印係度:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 02:44 PM 發表

底褲穿窿係因為洗得多爛左,我每日返家沖涼時發現條底褲比我枝紅色鐵筆隊到走晒樣,好似倒模咁,成個印係度:smile_27: :smile_27:
奇人......:smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 12:59 發表 查看引用來源

有好多男人仲小器過女人架:smile_44:
完全同意:smile_o12:
我見過好多都係:smile_o16:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 02:41 PM 發表 查看引用來源

何止尖........仲佈滿青筋...........:smile_34:
你地常唔常遇到”青筋波”呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆