上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 57

收藏  |  訂閱
1.5k  26.6k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-13 10:18 AM 發表 查看引用來源

因為琴日無預多2個架,我fd突然話離,所以唔好意思本應夠坐
唔駛唔好意思,本身張枱已經放8個位架,,
你睇其他枱D人都坐到爆晒再+位 :smile_27: :smile_27: :smile_27:

隻雀真係玩到5點  仲未出現既 :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-13 10:42 AM 發表 查看引用來源
隻雀真係玩到5點  仲未出現既 :smile_14: :smile_14:
但佢話5:30起身番工架wo,,

可能喺公司訓左:smile_o01:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-13 10:13 AM 發表 查看引用來源

有咩聽呀,,,:smile_30: :smile_30: :smile_30:
聽咩1872 遊花園呀

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-13 10:35 AM 發表 查看引用來源

唔駛唔好意思,本身張枱已經放8個位架,,
你睇其他枱D人都坐到爆晒再+位 :smile_27: :smile_27: :smile_27:
依間野不嬲都好full,,,,,:smile_27:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-13 10:14 AM 發表 查看引用來源

講咩架,,,,等我又聽下,因我鍾意聽d 人打去傾心事果d
我聽903, 夜晚10-1
迪偉, 阿bu, 灘叔佢地有時講d 咸濕野呀...賤野咁, 好好笑, 有人會打去講心事架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 11:04 AM 發表 查看引用來源

聽咩1872 遊花園呀
聽果名好似想帶我地遊花園咁:smile_30:

講d攪笑野架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 11:05 AM 發表 查看引用來源

我聽903, 夜晚10-1
迪偉, 阿bu, 灘叔佢地有時講d 咸濕野呀...賤野咁, 好好笑, 有人會打去講心事架
喺,,,等我聽下先,,不個好耐而前都有聽radio,,不個一聽就日日追住離聽:smile_30:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-13 11:06 AM 發表 查看引用來源

聽果名好似想帶我地遊花園咁:smile_30:

講d攪笑野架
我都唔係成日聽
琴晚撘車返去o個時冇書睇, 唔想聽歌咪聽下radio 囉

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 11:09 AM 發表 查看引用來源

我都唔係成日聽
琴晚撘車返去o個時冇書睇, 唔想聽歌咪聽下radio 囉
喺wo,你仔病好番d未呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆