上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  27.2k

引用:
原帖由 vx787 於 9/8/2009 23:46 發表 查看引用來源
係邊到呀joy joy出泥丫
係到呀...我打得慢之嘛:smile_o06:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-9 11:45 PM 發表 查看引用來源

頂,睇電視,我都好想睇:smile_o03:  
我都無咩野做,又無人同我傾偈,真係口都臭:smile_o16:
要開工咩,?妳係咪熱氣拾D清保良飲把口唔臭架啦:smile_o09:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-9 11:46 PM 發表 查看引用來源

係到呀...我打得慢之嘛:smile_o06:
冇所為啦有妳係到ok啦

引用:
原帖由 vx787 於 9/8/2009 23:49 發表 查看引用來源
要開工咩,?妳係咪熱氣拾D清保良飲把口唔臭架啦:smile_o09:
人地口臭你仲:smile_o09: 架? 你傻架.....要開工呀! 勁悶:smile_o06:

引用:
原帖由 vx787 於 9/8/2009 23:50 發表 查看引用來源
冇所為啦有妳係到ok啦
但係無人陪我呢....我都想我唔係度...:smile_o08:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-9 11:51 PM 發表 查看引用來源

人地口臭你仲:smile_o09: 架? 你傻架.....要開工呀! 勁悶:smile_o06:
勁悶做咩架妳?落街街吓囉,:smile_o01:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-9 11:52 PM 發表 查看引用來源

但係無人陪我呢....我都想我唔係度...:smile_o08:
我陪緊妳啦:smile_o06:

咁夜有無人:smile_14:

引用:
原帖由 vx787 於 9/8/2009 23:56 發表 查看引用來源
勁悶做咩架妳?落街街吓囉,:smile_o01:
咁又唔得喎...要對住部腦:smile_13: :smile_13: 又要睇住d人有無蛇王

咁夜落街行?費事嚇親人啦

引用:
原帖由 sandycst 於 9/8/2009 23:58 發表 查看引用來源
咁夜有無人:smile_14:
有呀...不過係條蛇:smile_o06: 你介唔介意
sandy你好呀^^:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆