上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.4k

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-27 02:10 PM 發表 查看引用來源
個個男人都會話:正呀,POST多D!
我都係男人...好似未講喎...不過而家講....

正呀,POST多D!!!:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-27 11:58 AM 發表
我呢間學校既外國留學生要俾當地學生學費既差唔多3倍,加上我屋企又唔係有錢,咁咪要返HK囉。
獎學金唔係話拎就拎,我連生活費都唔夠,根本無可能留係度有機會申請獎學金。計過數最多留多個學期咋。
不過唔緊要,其 ...
沒仔陪覺得悶所以想返HK啊
你中意bra同un有花嘎?我就好中意淨色,特別系黑色。
我D un都系T back 不過要經常剃毛,你呢?

香港地,真係咩人都有.. 有d 心理上真好有問題, 諗既野, 都好複雜, 難怪會開呢d post~

thanks for sharing

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-27 11:53 AM 發表 查看引用來源
Hahahaha, 你中意白色呀嘛:smile_30:
你估中左,係咪有得睇多唔先... hehe (心聲都講埋出黎添):smile_30:
白色, 好靚呀...你著得好好睇呀... 一定係好貴勒
如果你著呢套出面會點著架...

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-27 02:10 PM 發表 查看引用來源
個個男人都會話:正呀,POST多D!
個個男人都會話:正呀,POST多D! [/quote]
簽名支持:smile_30:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-25 03:32 PM 發表
I'm 20:smile_44:
20 咁好身材?!
我女友有咁就好loo...:smile_13:

引用:
原帖由 bb009 於 2009-8-27 02:13 PM 發表

咁咪好迫:smile_47: :smile_47:

咁快d番嚟囉,hk都有野吸引到妳喎

搵工既野...慢慢嚟...呢d野唔可以心急架喎,唔係好易跌落"求職陷阱":smile_o11:
咩係求職陷阱:smile_41:

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-8-27 02:15 PM 發表

睇妳咬手指張相就知妳索啦:smile_o11:
Haha! Not really but thank you

引用:
原帖由 bb009 於 2009-8-27 02:16 PM 發表

咩都要睇:smile_o05: :smile_o05:

固然豬想啦:smile_o13: :smile_o13:
Haha. I don't understand what you're talking about:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆