上一頁下一頁
發新話題

中山友 ~ 飯局 6.18

收藏  |  訂閱
1.5k  32.7k

早晨,向中山講句......早晨:smile_38:

早晨,各位淫士.

妖,又俾人扣左30個大洋,搞卵錯!

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2009-6-13 10:51 AM 發表
早晨,向中山講句......早晨:smile_38:
早晨鬍鬚兄:smile_o15:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-6-13 10:59 AM 發表
早晨,各位淫士.

妖,又俾人扣左30個大洋,搞卵錯!
早晨龍少
乜樹......貢慘呀:smile_14:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-6-13 11:02 發表 查看引用來源

早晨龍少
乜樹......貢慘呀:smile_14:
copy俾你睇下,好搞笑,d天才小弟弟唔接受批評說話!

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 dragonor 評分。
引用:
人地20中5次性病,
你就20中19次性病,
你成績咁好,你最威啦,性病戰士!

發表時間: 2009-6-12 05:51 PM
所在論壇: QQ專區
所在主題: 論多少?

評分分數: 基本分數 -30
操作理由: 挑釁, 引發罵戰, 辱罵會員. 再犯重扣!

但好奇怪,版面係無淫舉我的,唔通係你地班菊花暗地裡舉我,賤格,不過我中意!

引用:
原帖由 lung007 於 2009-6-13 11:07 AM 發表

copy俾你睇下,好搞笑,d天才小弟弟唔接受批評說話!

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 dragonor 評分。
引用:人地20中5次性病,
你就20中19次性病,
你成績咁 ...
扇把啦....:smile_30:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-6-13 11:16 發表 查看引用來源

扇把啦....:smile_30:
我要癌重腥明:分數我大把係手,對我黎講,並唔重要!哇哈哈!

早晨呀同盟會野人:smile_o15:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-6-13 11:22 AM 發表
早晨呀同盟會野人:smile_o15:
早晨車車:smile_o15:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-6-13 11:22 發表

我要癌重腥明:分數我大把係手,對我黎講,並唔重要!哇哈哈
巧巧演架:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆