上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  34.2k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-12 02:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_39: 放咁耐都唔好啦傻妹
唔 怕 , 兩 日 冇 問 題 家 ~
我 有 時 都 係 咁 既 ..:smile_44:

引用:
原帖由 deckk6807 於 2009-6-12 02:12 PM 發表 查看引用來源
不過我都同意小豬咁講,妳都係掉左妳個飯盒啦等到星期一乜鬼益都無啦!
大家英雄所見....:smile_15:

引用:
原帖由 deckk6807 於 2009-6-12 02:12 PM 發表 查看引用來源
不過我都同意小豬咁講,妳都係掉左妳個飯盒啦等到星期一乜鬼益都無啦!
唔 得 , 咁 好 浪 費 家 ~
又 唔 係 變 壞 ...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-6-12 02:13 PM 發表 查看引用來源
好耐冇見:smile_o15:
油 雞 ,
好 耐 冇 見 啦 ~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-12 02:14 PM 發表 查看引用來源

大家英雄所見....:smile_15:
.........
冇 野 講 ~~:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-12 02:13 PM 發表 查看引用來源

唔 怕 , 兩 日 冇 問 題 家 ~
我 有 時 都 係 咁 既 ..:smile_44:
:smile_24: 一次半次或許無拘...
但長此下去對身體無益:smile_39:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-12 02:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 一次半次或許無拘...
但長此下去對身體無益:smile_39:
係 係 ~
知 道 啦 ~:smile_40:
我 會 留 意 家 ~:smile_13:

去 做 野 先 ,
轉 頭 再 返 黎 ~~

回覆 1122# 的帖子

thx!

大家有咩搞緊呢?:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆