上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  533.5k

好心就搭的士啦....仲搭小巴...

比我係枝豆, 隨時裝偷拍

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-26 09:31 發表 查看引用來源
食sushi時候枝豆終於狼相畢露!首先佢要我哋企喺度食嘢,佢就輪流走嚟摸我哋!佢就最鐘意摸我pat pat,仲會伸隻手指由後面去捽我粒豆。佢又好鐘意又摸又揸Florence對胸。反而對住Ruby佢好似冇乜興趣咁,只係攬吓腰錫吓塊面咁。 ...
果然有計,唔駛比個衰人屌就有錢收!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-26 09:31 發表 查看引用來源
食sushi時候枝豆終於狼相畢露!首先佢要我哋企喺度食嘢,佢就輪流走嚟摸我哋!佢就最鐘意摸我pat pat,仲會伸隻手指由後面去捽我粒豆。佢又好鐘意又摸又揸Florence對胸。反而對住Ruby佢好似冇乜興趣咁,只係攬吓腰錫吓塊面咁。 ...
一條大嘅日本水魚

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-26 09:58 發表 查看引用來源
比我係枝豆, 隨時裝偷拍
當年呢方面嘅器材應該好大件同埋唔流行

師兄,有冇親身證實過水姐同Ruby身材同Athena形容嘅係唔係一樣?

引用:
條日本仔真係渣。 呢啲環境,梗係一早食定偉哥,搽晒神油先去玩啦。

引用:
今次呢篇,真係笑左出黎
正常對住3條女,應該會快左
但可以15分鐘3次,就真係快得太誇張

只怪自己太易出,15萬都無得屌,好好笑
引用:

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-7-26 15:04 發表 查看引用來源
只怪自己太易出,15萬都無得屌,好好笑

呢個價錢其實可以要求三條女每人陪佢玩一星期都得啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆