上一頁下一頁
發新話題

好悶呀

收藏  |  訂閱
1.7k  305.7k

引用:
原帖由 wongcassy0 於 2019-2-11 05:57 AM 發表 查看引用來源 我發現原來有咁多位師兄咁夜都唔訓😎 就快日出了
送各位師兄一份早餐啦😋

圖x2

Gif x1
😘
早餐食得好飽啊🤤

師妹,可唔可以要求一個gif,
同一個動作,個電話放喺個波波下面,影住波波正面,然後係咁搖呀?

引用:
原帖由 wongcassy0 於 2019-2-11 06:12 AM 發表 查看引用來源  

唔好介意我叫得好淫同大聲就得喇😳☺️🙈
真係唔會介意,唔知我地有冇機會聽到呢?

引用:
原帖由 wongcassy0 於 2019-2-11 06:22 AM 發表 查看引用來源 忽然想問下各師兄 最理想另一半嘅波波大小同形狀係點呢?🧐
你呢種係最好,又唔會過份大,又唔係細,應該係最好揸,
當然,都可能有人會鐘意細波波既,始終個人喜好唔一樣!

師妹今日返早? 我頭先搭地鐵返工,見到有個女仔同你頭髮顏色相似,著黑色裙,牛仔褸,最緊要既係,佢都係大波波,唔知會唔會係你呢?😌

每日起身都有相睇,真係好幸福呀!

引用:
原帖由 wongcassy0 於 2019-2-11 06:12 AM 發表 查看引用來源  

唔好介意我叫得好淫同大聲就得喇😳☺️🙈
[taguid=5917527]wongcassy0[/taguid] 叫得淫同時又要大聲都好難架
如果有機會聽下就好

引用:
原帖由 春仔 於 2019-2-11 01:18 PM 發表 查看引用來源  

早餐食得好飽啊🤤

師妹,可唔可以要求一個gif,
同一個動作,個電話放喺個波波下面,影住波波正面,然後係咁搖呀?
我未出街呀春師兄🤗
你見到個個波波有幾大呀
有無反應呢

附件

起床 準備出街先🙈

附件

好正啊大波師姐

引用:
原帖由 wongcassy0 於 2019-2-11 01:54 PM 發表 查看引用來源  

我未出街呀春師兄🤗
你見到個個波波有幾大呀
有無反應呢
佢著住牛仔褸,遮住咗,不過隔住件褸都好突出🤩
唔敢有反應呀,我頭先搭地鐵好多人出出入入,一陣俾人知道我突咗支野出黎就唔係咁好啦🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆