上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 加納[-0.5/-1] 荷蘭[0] 雲佩康靠你了

收藏  |  訂閱
5.1k  247.4k

引用:
原帖由 KQQ 於 2013-8-28 11:36 PM 發表 查看引用來源
重辛尼特[-1]

:ub_laugh_bad::ub_laugh_bad:

嘩,你個細路,而家仲識度波出心水,不得了:043::043:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-28 11:41 PM 發表 查看引用來源嘩,你個細路,而家仲識度波出心水,不得了:043::043:
跟得康哥多:ub_cat:

客赢有9倍應該主讓-1穩陣:071::071:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-28 11:40 PM 發表

=.=小朋友幾大呀,叫佢一齊睇賠率啦:071:又可湊佢,你又可度波
不如得閒你出下水,同我夾手夾腳整返幾條過關飛益下大家:098::098:
我係一個嚴父 :122: ........所以,我係唔會教佢賭博 :122:
至於......今晚, 繼我早前比左你3場日本波,  另外歐聯果兩場.....我仍然不變, 不過信心就無日本波個3場咁大 :027:

另外巴西盃.....明尼路[-0.5/-1] 好似幾好 :092:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2013-8-28 11:58 PM 發表 查看引用來源

我係一個嚴父 :122: ........所以,我係唔會教佢賭博 :122:
至於......今晚, 繼我早前比左你3場日本波,  另外歐聯果兩場.....我仍然不變, 不過信心就無日本波個3場咁大 :027:

另外巴西盃.....明尼路[-0.5/-1] ...
=.=唔係賭博,係投資囉好冇:025:
歐聯盃賽就算有信心都冇用:025:
巴甲:025:呢場,我稍稍睇好客

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-29 12:14 AM 發表

=.=唔係賭博,係投資囉好冇:025:
歐聯盃賽就算有信心都冇用:025:
巴甲:025:呢場,我稍稍睇好客
點解....歐聯盃賽就算有信心都冇用????
巴西呢場係盃仔賽, 小心睇法唔同巴甲 :027:  不過唔同路就避下啦 :122:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2013-8-29 12:18 AM 發表 查看引用來源

點解....歐聯盃賽就算有信心都冇用????
巴西呢場係盃仔賽, 小心睇法唔同巴甲 :027:  不過唔同路就避下啦 :122:
兩回合計,D莊仲難估佢地想點,自己盤路有信心,但結果出黎係全敗:043:
唔同聯賽:028:巴甲都係避,成日唔係輸12碼就係紅牌

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-29 12:28 AM 發表 查看引用來源

兩回合計,D莊仲難估佢地想點,自己盤路有信心,但結果出黎係全敗:043:
唔同聯賽:028:巴甲都係避,成日唔係輸12碼就係紅牌
支持康兄:ub_good:
食緊撈面
食左野未?

引用:
原帖由 chiman98150 於 2013-8-29 12:34 AM 發表 查看引用來源

支持康兄:ub_good:
食緊撈面
食左野未?

而家撈面好貴貴:043: 岩岩食左澳門買返來的手信豬肉乾:029: 又幾好味...

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-29 12:36 AM 發表 查看引用來源

而家撈面好貴貴:043: 岩岩食左澳門買返來的手信豬肉乾:029: 又幾好味...
我鐘食脆朱~正~好脆

撈面而家要十幾蚊,以前七,八蚊有一袋啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆