上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-29 01:42 AM 發表

好睇呀!!:smile_40:
對於少女漫畫~~~無咩興趣

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-29 01:44 AM 發表

對於少女漫畫~~~無咩興趣
我睇動畫架:smile_30:

好想喊 x 2.....
我真係真係估唔到會變成咁..
之前樓主一早已經話結局係badending..
仲諗住可能係最後分手果類....
我一直都係cindy派...之前都話睇到你同cindy拍一日拖果度...又係好激動
我非常之期待聽晚放工呀...
雖然大家成日話樓主好有福份
但我諗如果同樣既事發生係我身上....真係唔知會變成點~
好多位我都可能會失控........

係呀樓主~你問我點解唔用返自己a/c~我自己個a/c出post唔夠10個傢@@
我係哩到先出過聲
因為之前個fd上左我屋企~用佢自己a/c 睇野~我懶得登出返呀嘛~

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-29 01:45 AM 發表

我睇動畫架:smile_30:
無漫畫何來有動漫

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-29 01:40 AM 發表

「點會呀,醫生,醫生呀。你地check清楚未呀。點會無拉拉甘架,講左下星期做手術架嘛,點會出事架。」

你認為呢:smile_42:
but 跟住又好忙,跟住又工作中收call,以為已經1 week
所以咪話有閱讀障外lor:smile_13:

引用:
原帖由 7evenight 於 2007-9-29 01:46 AM 發表
好想喊 x 2.....
我真係真係估唔到會變成咁..
之前樓主一早已經話結局係badending..
仲諗住可能係最後分手果類....
我一直都係cindy派...之前都話睇到你同cindy拍一日拖果度...又係好激動
我非常之期待聽晚 ...
甘唔緊要拉,最緊要你支持姐。不過我都發覺好多人開新a/c留言~~唔知點解呢

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-29 01:47 AM 發表

無漫畫何來有動漫
少女漫畫男人真係唔啱睇

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-29 01:47 AM 發表

無漫畫何來有動漫
1定架??

引用:
原帖由 vlyc 於 2007-9-29 01:51 AM 發表

少女漫畫男人真係唔啱睇
我有d 女仔fds都會睇高達bor:smile_13:

個故事黎到呢度好傷感,但希望樓同sara一直都會開開心心!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆