上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.3k

引用:
原帖由 jimso01 於 2010-8-9 12:32 AM 發表 查看引用來源
HI 社長~
Bonus 會再加碼嗎?
想再添食:071:
場挪超好似輸緊 睇埋點先

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-9 12:29 AM 發表 查看引用來源

男人點可以 唔出嘢呀 你真係 ... :097: 但我出嘢 鍾意人地 對住我講 支持呀 支持呀 :096:
今晚晏d仲玩唔玩?  定鳴金收兵 袋袋平安 :036:

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-8-9 12:30 AM 發表 查看引用來源
我見d排好多屎x鬼攪事~你唔好理佢地啦~
梗係唔係因為佢地班垃圾啦 佢地可得可能呢 :027: 唔好講佢地啦 :036:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-9 12:35 AM 發表 查看引用來源

場挪超好似輸緊 睇埋點先
哈哈 係有就好呀 :071:

想問問今晚甘美奧 [0 / -0.5] 如何:027:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-8-9 12:38 AM 發表 查看引用來源

哈哈 係有就好呀 :071:

想問問今晚甘美奧 [0 / -0.5] 如何:027:
買埋呢條飛....訓喇= =
星期日 33蒙彼利埃 [0 / +0.5] 對 波爾多 [0 / -0.5]客1.99星期日 45葛度爾古斯 [0 / +0.5] 對 小保加 [0 / -0.5]客2.00星期日 46芝加哥火燄 [0] 對 紐約紅牛 [0]客2.04

史達又黎果味野
極速入兩球 :034:

引用:
原帖由 cyruskairi 於 2010-8-9 12:42 AM 發表 查看引用來源
買埋呢條飛....訓喇= =
星期日 33蒙彼利埃 [0 / +0.5] 對 波爾多 [0 / -0.5]客1.99星期日 45葛度爾古斯 [0 / +0.5] 對 小保加 [0 / -0.5]客2.00星期日 46芝加哥火燄 [0] 對 紐約紅牛 [0]客2.04

如果係 我只係最想買甘美奧 [0 / -0.5]呢場:027:

33蒙彼利埃 [0 / +0.5] 對 波爾多 [0 / -0.5] 我依家就度掂呢場贏錢!

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-8-9 12:35 AM 發表 查看引用來源

今晚晏d仲玩唔玩?  定鳴金收兵 袋袋平安 :036:
GOOD 左先喇 :027: 頭先場挪超 倉猝左 可能有幾位BROS買左 而損手 :026:
等我度多一陣 後面有1,2場較有信心 係既我2點前PM比你吧 賭唔賭自己決定

引用:
原帖由 28861805 於 2010-8-9 12:44 AM 發表 查看引用來源

如果係 我只係最想買甘美奧 [0 / -0.5]呢場:027:
比D信心自己~~去馬!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆