上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.1k

以後買咗都係唔嗌...........燈燈地.........黑黑地:043: :043: :043: 有玉仔影子........講笑咋玉仔
引用:
原帖由 碧含 於 2008-8-6 10:14 AM 發表
:043: :043: :043:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-8-6 10:17 AM 發表

點解唔買三串四都只係7注飛中兩場都收返9賠幾重有小小嬴:030: :030:
我佑為了慳小小!!:025: :023:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-8-6 10:14 AM 發表
:043: :043: :043:
含含唔好傷心今日再同九會攞返!:023:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-8-6 10:22 AM 發表

我佑為了慳小小!!:025: :023:
係投注角度咁好分賠率 3串1 中左18賠,3串4 中40賠
點都係買3串4有穌:025:

回覆 #1120 johnnykck 的帖子

因為有信心:046: :046:

回覆 #1122 jjChui 的帖子

本身有諗住拖埋新英倫和嫁....呢個就堅係為左慳少少:096:

新英倫---

05-AUG-2008
14:42
過關 入球大細
3X1
星期二 1 雲特史比斯 (主) 對 白蘭恩 (客)
大 [2.5 球] @ 1.85
星期二 2 華拉倫加 (主) 對 利物浦 (客)
大 [2.5 球] @ 1.75
星期二 6 新英倫革命 (主) 對 侯斯頓戴拿模 (客)
細 [2.5 球] @ 1.65 $30

$30.00
05-AUG-2008
14:42
過關 入球大細
3X1
星期二 2 華拉倫加 (主) 對 利物浦 (客)
大 [2.5 球] @ 1.75
星期二 5 拜仁慕尼黑 (主) 對 國際米蘭 (客)
細 [2.5 球] @ 1.85
星期二 6 新英倫革命 (主) 對 侯斯頓戴拿模 (客)
細 [2.5 球] @ 1.65 $30

$30.00
:098: :098: :098:

新仔12碼攪掂咗............:046:

下午d日本波靠你地了。

我睇唔通。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆