上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 01:50 PM 發表
波盤 今日又有咩心水呀 :034:
今日洛幸堡  x  明天 名古屋鯨魚 x 廣島三箭 x浦項制鐵x 湘南比馬 不過要貴一些 要 5串16..or u can buy 5串6
種類球賽編號對賽隊伍(主隊 對 客隊)選擇賠率成功過關刪除
主客和星期五 5洛辛堡 利尼史特朗1.80刪除
主客和星期六 6浦項制鐵 FC慶南2.00刪除
主客和星期六 2鳥棲砂岩 廣島三箭2.10刪除
主客和星期六 1札幌岡薩多 名古屋鯨魚2.00刪除
讓球主客和星期六 9大阪櫻花 [-1] 湘南比馬 [+1]1.70刪除
總注數每注金額總投注金額勝出注數派彩淨回報
$10
$160
$1,635.1
$1,475.1

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 01:49 PM 發表

日本野係我嘅至愛:131: :131: :131:
納豆都係??:096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 01:57 PM 發表

今日洛幸堡  x  明天 名古屋鯨魚 x 廣島三箭 x浦項制鐵x 湘南比馬 不過要貴一些 要 5串16
種類球賽編號對賽隊伍(主隊 對 客隊)選擇賠率成功過關刪除主客和星期五 5洛辛堡 對 利尼史特朗主1.80http://bet.hkj ...
中幾多關先有錢收 i mean 唔使輸 ? 你已經買咗 ?

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 01:58 PM 發表

納豆都係??:096:
除咗av 日本所有野都係我至愛 :096: :071: :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 01:43 PM 發表

又係食日本野 今日要$75:030:
嘩午餐都$75好貴!我食左一中頭飯$18喳!差唔多夠我食四餐!:028:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 01:59 PM 發表

除咗av 日本所有野都係我至愛 :096: :071: :097:
哥斯拉都係咩?:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 01:59 PM 發表

中幾多關先有錢收 i mean 唔使輸 ? 你已經買咗 ?
唔好啦....買4串5啦....早d收錢好過...斷一關都唔使lose...

種類球賽編號對賽隊伍(主隊 對 客隊)選擇賠率成功過關刪除
主客和星期五 5洛辛堡 利尼史特朗1.80刪除
主客和星期六 6浦項制鐵 FC慶南2.00刪除
主客和星期六 2鳥棲砂岩 廣島三箭2.10刪除
主客和星期六 1札幌岡薩多 名古屋鯨魚2.00刪除
總注數每注金額總投注金額勝出注數派彩淨回報
$20
$100
$916.8
$816.8

引用:

去過日本嗎?

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-16 02:04 PM 發表

去過日本嗎?
計劃2010年去:098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-16 05:58 PM 發表

計劃2010年去:098:
Y 2010 ??:034: :086:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆