上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 21:49 發表
你地三個都係權威]既靈魂,:023: 假如有一日你地都消失了,:026: 亦正是小弟及權威]消失既時候了。:025:  
我可以做﹝權威﹞嘅客仔嗎?
要入會費嗎? kuskit兄!
小弟都好想跟你們學習下!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 09:49 PM 發表
你地三個都係權威]既靈魂,:023: 假如有一日你地都消失了,:026: 亦正是小弟及權威]消失既時候了。:025:  
我只係一個"學師仔":023: 比吾到乜好野大家..而..博士..你係呢度其中一個"時時分享"嘅"巧兄弟":023:
我係好有心水先會寫果d人... 所以你吾好吾開檔呀:029:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-3 21:54 發表

我明白! 多謝!

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-3 09:40 PM 發表

啱唔啱心水我都實睇:071: 要搵機會挑剔下:096:
哈...講真....小弟十分珍惜可以講真話的網友,:041:
而小弟更深信一個人可以睇到既野係有限的,:041:
所以任何提點甚或從係挑剔小弟都必會作出檢討的,:041:
而經驗告訴小弟最終獲益的必然只會係自己。:023: :097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 09:51 PM 發表

哈...又咪鬼講到咁誇張...權威係小弟眼中反而係呢度不可或缺既一個地方....雖然有時心水不盡相同..但係當中所提及既相馬知識同埋理論實在係好有幫助...:097:
哈...我地巳算係老朋友,一切都可以心照了....:023: :041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 10:13 PM 發表

哈...我地巳算係老朋友,一切都可以心照了....:023: :041:
都可以咁講...雖然未見過...但係有好多野大家都知大家會點睇點諗...:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 10:09 PM 發表

哈...講真....小弟十分珍惜可以講真話的網友,:041:
而小弟更深信一個人可以睇到既野係有限的,:041:
所以任何提點甚或從係挑剔,小弟都必會作出檢討的,:041:
而經驗告訴小弟最終獲益的必然只會係自己 ...
挑剔只係說笑,但你揀馬方向同我差不多,
都係以馬狀態、級數行先,所以好鍾意去睇下你揀乜,
睇下你走漏眼定我就走漏眼:041:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-3 09:54 PM 發表

要入會費嗎?....:131:  最好有啦...講笑...:096:
講真係呢個網度真係有好多有識之仕,:041:
教主絕對係其中一位,相信兄弟必然巳獲益良多。:041: :036:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-3 10:21 PM 發表

挑剔只係說笑,但你揀馬方向同我差不多,
都係以馬狀態、級數行先,所以好鍾意去睇下你揀乜,
睇下你走漏眼定我就走漏眼:041:  
好...星期三等你黎挑.........剔!!:071: :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 10:26 PM 發表

要入會費嗎?....:131:  最好有啦...講笑...:096:
講真係呢個網度真係有好多有識之仕,:041:
教主絕對係其中一位,相信兄弟必然巳獲益良多。:041: :036:  
同意:041: 世紀巨星:096: 我有個朋友睇完去買...中到啪啪聲:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆