上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  280.0k

引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-23 12:47 PM 發表 查看引用來源
嗯。。多謝甘多位師兄支持關心。。
其實仲有後續嫁,
我點會要各位師兄除曬褲等J我但停左係度呀。。
不過就甘睇,好似甘樣作為一個ending好似都吾錯。。
甘就將錯就錯啦~就此結束啦~
其實所謂後續,都只係我地 ...
保重,祝你有個幸福的開始。

好啦,以後要做個乖乖GF,唔好玩ONS,只同個朋友仔做好啦
引用:
原帖由 akitty 於 23/1/2018 12:47 PM 發表 查看引用來源
其實仲有後續嫁,

引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-23 12:47 PM 發表 查看引用來源
其實仲有後續嫁,
鐘意一個人唔一定要同佢一齊
見到佢幸福快樂就已經足夠
就好似我地對Kitty妳咁
亦希望妳可以Keep住幸福落去

Kitty妹,祝福你同朋友仔呢段感情會work out!睇你形容佢應該係個好男仔,比D時間經營呢段關係....all the best!  BTW sexy pic, very attractive indeed

呀妹身材一流,畀我做妳呀哥都唔會放過妳。

恭喜,努力經營呢段感情啦!以前玩完就算,多謝你帶比我地好好嘅回憶^^

妳實在太好了,雖然唔留言,但仍派福利俾我地。妳既深溝真係好吸引。
得閒既話,不妨留言幾句,大家都想了解妳既近況。

引用:
原帖由 GrandCarousel 於 25-1-2018 00:48 發表 查看引用來源
妳實在太好了,雖然唔留言,但仍派福利俾我地。妳既深溝真係好吸引。
👍👍👍👍👍

認同!講得好
引用:
原帖由 GrandCarousel 於 25/1/2018 12:48 AM 發表 查看引用來源

:smile_45: :smile_45: :smile_45: :smile_45:
你地班師兄到底係想我沉落去定係上返來嫁???
係咪真係甘鐘意J我者??

福利照吾係突登換比你地睇嫁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆