上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.2k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-19 09:08 PM 發表 查看引用來源

原來師姐入來吹水,剛才我入此舖見到你,還以為自己按錯制去了隔離舖,看清楚知道唔係,又以為你進來追殺我,怪我在隔離舖誤以為你是師兄,wakaka...
Sam兄,點解咁驚俾人追殺呀?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-6-19 08:30 PM 發表 查看引用來源

咁就要睇下個女人手上有幾多籌碼,同埋在那個男人心中的價值了
我反而咁覺得,如果你係對方心中有一定地位,咁唔需要帶虛榮感俾對方,佢已經會滿足,開心

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-19 09:10 PM 發表 查看引用來源

我剛才誤以為人家是師兄啊!XD

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-19 09:12 PM 發表 查看引用來源

我反而咁覺得,如果你係對方心中有一定地位,咁唔需要帶虛榮感俾對方,佢已經會滿足,開心
但男人拖住條女在街上走,惹來艷羨目光,的確又幾虛榮,你睇以前關X林坐在車上任記者影相,難道男角一點虛榮也沒有?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-19 09:18 PM 發表 查看引用來源

但男人拖住條女在街上走,惹來艷羨目光,的確又幾虛榮,你睇以前關X林坐在車上任記者影相,難道男角一點虛榮也沒有?
咁即係回到老調,姐妹們,切勿放棄治療
要繼續無間輪迴減肥修身扮靚

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-19 22:08 發表 查看引用來源

原來師姐入來吹水,剛才我入此舖見到你,還以為自己按錯制去了隔離舖,看清楚知道唔係,又以為你進來追殺我,怪我在隔離舖誤以為你是師兄,wakaka...
咁就追殺你? 我未到咁兇殘

無無聊聊睇下故仔, 吹下水囉!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-19 22:10 發表 查看引用來源

佢可能多仇家 :smile_44:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-19 22:42 發表 查看引用來源

咁即係回到老調,姐妹們,切勿放棄治療
要繼續無間輪迴減肥修身扮靚
無止境嘅活動

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-19 06:15 PM 發表 查看引用來源
當然重要.行出黎,人家係餐廳度同你/妳食飯.膚淺D講句,隔離台既異性都會偷望佢時,就已禁不住有點沾沾自喜.
再加上談吐唔悶蛋,唔做作.能為對方諗下3步.我覺得都很不錯.

喂喂,呢D野要相對架喎,係咪呢?
Dragon師兄,隔離枱偷望,打扮一下再加有道氣場,我理解到。

不過諗下3步,又唔做作,實在諗唔明。係咪諗完出來做的事,同冇諗過一樣呢?

引用:
原帖由 PeanutButter12 於 2017-6-19 09:55 PM 發表 查看引用來源
咁就追殺你? 我未到咁兇殘

無無聊聊睇下故仔, 吹下水囉!
歡迎光臨。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆