上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  36.8k

引用:
原帖由 死毒男 於 2016-9-20 07:35 PM 發表 查看引用來源
咁都係自己一個好haha
到你有鍾意既人就唔會咁講

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-20 06:01 PM 發表 查看引用來源

我有盡量食,再真係唔想食就食少少零食,好過無
我有時都會咁~食下零食當一餐~
不過唔健康~少食為妙~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-20 06:00 PM 發表 查看引用來源

好懷念D送早餐俾我食個陣
而家早餐都係自己煮麥片多
營養又好味
講真feel真係好重要
仲係到懷念~=.=~
FEEL唔到啦~~~~~~~~~~~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-21 12:06 AM 發表 查看引用來源我有時都會咁~食下零食當一餐~
不過唔健康~少食為妙~
最近都係拎堅果同埋黑朱古力當零食,都未到唔健康既

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-21 12:06 AM 發表 查看引用來源
仲係到懷念~=.=~
FEEL唔到啦~~~~~~~~~~~~~:smile_o13:
如果我可以話放就放,就唔會為佢流咁多眼淚

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-21 12:42 PM 發表 查看引用來源

如果我可以話放就放,就唔會為佢流咁多眼淚
我明~淚都會有一日會流干既~我希望你識得醒呀:smile_o06:

:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-22 12:46 AM 發表 查看引用來源
我明~淚都會有一日會流干既~我希望你識得醒呀:smile_o06:
岩岩同D傾左幾句,覺得好委屈,差少少又喊
D話我見到佢又喊,見唔到佢又喊,都唔知我想點

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-22 12:50 AM 發表 查看引用來源

岩岩同D傾左幾句,覺得好委屈,差少少又喊
D話我見到佢又喊,見唔到佢又喊,都唔知我想點
你又同佢傾D咩呀?點解覺得委屈呀?

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-22 12:58 AM 發表 查看引用來源
你又同佢傾D咩呀?點解覺得委屈呀?
問佢點解可以成個幾星期都唔關心我
佢話我都咁大個人,可以自己搭飛機有咩好擔心?我返到黎呢邊應該好食好住好訓
就算我可以自己一個人生活,但唔代表我唔需要佢既關心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆