上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  382.8k

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-10-6 07:33 PM 發表 查看引用來源
聽日放假free ah. 你地想知邊段經歷我聽日打俾大家xd. Thanks
俾你攪到心思思又想玩添

引用:
原帖由 banbantai 於 2016-10-6 09:04 PM 發表 查看引用來源

俾你攪到心思思又想玩添
哈玩囉玩囉。會玩咩呀

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-10-6 07:33 PM 發表 查看引用來源
聽日放假free ah. 你地想知邊段經歷我聽日打俾大家xd. Thanks
3. 最後一次4p, 鄉下3日2夜 (請期待)

引用:
年度班會營 老套TURE OR DARE
玩殘富家子, 同床共寢眼看手勿動
山藝之友, 猛男圍繞

我對學生年代既事比較有興趣
當然, 關於其他露出既事都好想知:smile_40:

(我少出聲, 但一直追緊post 架:smile_o01

引用:
年度班會營 老套TURE OR DARE
玩殘富家子, 同床共寢眼看手勿動
山藝之友, 猛男圍繞

我對學生年代既事比較有興趣
當然, 關於其他露出既事都好想知:smile_40:

(我少出聲, 但一直追緊post 架:smile_o01

deleted

黎緊有3 日假玩
祝你玩得安全又開心 :smile_o13:

引用:
咁岩我都放假XD

自從同高佬LAW野戰既相放左上group,大家知道左我同佢既關係,但冇令我地5個既關係突然變得混亂,初頭個關係都冇咩大變。

可以先重覆講多次5個男仔既背景:
1.Ky係之前同我拍過拖既,佢知道後就一副「一早知你淫啦」咁既態度,講野最賤,我亦好快同返佢搞返野...但因為佢女友管佢幾嚴,所以佢都係多d係group講衰野,真正約到同我玩既次數好少。
2.高佬Law就變成我SP咁既形象出現,同我出雙入對,之後既事佢都會繼續係主角。
3.肥仔Man,佢地話佢係J得我最多既人,但冇正式撩我,又唔會私下搵我,但成日問LAW拎我D相。
4.男神Neno,繼續自問食女無數,但都話我係最吸引(當然可能係呃我啦-.-),多左私下約我飲野。
5.有錢Ocean,成日話「兄弟一齊幫下ZOE」,佢係最多意見推動我地多P既人。

簡單黎講,公開左既即時後果都冇大家想像中咁嚴重,大家知道左我同LAW有玩,但似乎冇即刻就覺得自己都可以一齊搞我。

=====

由我地present完返大陸講起,ky因為女友既緣故,所以佢同我地返去食完野就返左hk。
就係得我同4個男仔去左某場到過夜。
去到分開沖完涼就係大廳到等,其實都冇咩做,睇下電視食下雪糕。之後就搵師傅返房,我同高佬law一間,ocean,neno同man一間。詳情唔講太長,只係俾大家了解後來4p既背景。
上去到高佬幫我轉左個男技師,我抱住好緊張既心情等技師黎。但內容又冇咩特別,幾正經,可能因為我冇揀推油,連衫都唔洗點除晒。

但一按完我都即刻走上高佬張床想要,但好快又收到佢地msg話落去食野,而且都仲見到出面不時有人經過,所以佢剩係幫我用手黎左次就去左宵夜。

落到去都已經俾佢地講,雖然我地冇認,但可能佢地都覺得我地又搞左野。食完又沖多次涼就上返房訓教。
訓前就真係同高佬搞左一次,其實同時neno不斷都想撩我,但我唔知高佬點諗所以都係推左佢,可能女仔同一個男仔close得耐左都會有D感情,我竟然有種驚高佬唔中意既感覺就拒絕左NENO。

我地好正常咁搞左一次,就一齊訓左。
第二朝我醒左見唔到高佬,再望電話見佢係group話自己去swim,問有冇人join。但我見到冇人覆佢。同時,我見到neno send 左個private msg俾我,話唔好自己一個女仔係房,又鎖唔到門,佢過黎搵我。我望望個msg都十分鐘前,但我都未見佢。即刻先想著返件衫,尋晚搞完原本一齊訓,但半夜我又走返自己床訓,望望D衫係晒另一張床。我岩岩想坐起身拎衫,NENO就拍門叫我。

都唔洗講啦,結果第一次返大陸就同NENO都搞左。

====
之後返香港過多半個SEM,就係我人生最OPEN既3個月,幾乎日日都有SEX,例如包括以下:

-放早跟高佬返屋企搞
-ky+neno約我3p
-冇人陪到我既時候就約返中學最熟既sp出黎
-有時由高佬幫我揀衫著返學, 例如真空外套
-試過上堂中間同高佬入男廁搞野
-試過跟5個男仔入男廁等佢地小便, 一次見晒佢地條J,但冇進一步
-放假同neno去蒲完爆房
-被佢地屈拉低胸去見professor但好似咩著數都唔見有-.-
-著件格仔恤返去, 俾佢地話唔合格, 要變成打結露腰既裝束.
-著前後檔開窿既黑絲, 有返學果4個都伸手入去檢查過真係開窿..
-放學係巴士就俾高佬摷到高潮
-間中條under會因為各種原因而著唔到返屋企
-bra扣一日俾人解幾次, 上上下堂都會隨手同你啪開佢
-放假同高佬既露出之旅, 著到好sexy同佢出街. (但當時既露出其實仲保守過依家)

最後既,當然就係完sem既2日1夜大陸之旅,但我地唯一一次4p,其實都係我唯一一次。
要星期日/星期一先打到俾大家睇

終於等到你update喇Zoe!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆