上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.4k

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-9 04:34 PM 發表 查看引用來源
由於我都真係十分超級無敵咁慢熱...加上我支持唔係真係做,頭幾個男朋友最多都係接受到除衫錫,但係都有bra...
係真係直到比ex hurt得好深好深,如果又想聽嘅都可以comment,多人想知嘅我就講吓, ...
同我差不多

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-9 18:46 發表 查看引用來源
都正啦,我好多friend都専登嚟香港就係為咗去lkf, 你喺香港應該覺得幸福啦...
香港嘅酒其實算好平... 日本最貴,歐洲就真係睇國家,不過就好多野試...其實警察都吸毒我都見過lolll
...
你唔講唔知hk 洒是平!!
Soho is cheaper in price to enjoy wine

引用:
原帖由 S_BALL 於 2014-10-9 07:17 PM 發表 查看引用來源

你唔講唔知hk 洒是平!!
Soho is cheaper in price to enjoy wine

唔係呀我指喺supermarket嗰d...你去bar梗係貴啦...
我係嗰d屋企有酒櫃嘅人嚟㗎...喺之前update出現過嘅D其實我識佢嗰陣係bar tender..
我都買過bar tender kit自己整不過老實講我飲都不過係想買醉啦,所以其實都係大大支vodka有排飲
之後whiskey嗰d都係加咖啡或者細細杯,自己買真係唔貴
出去嘅話,老闆都係熟人,女仔又點都會有人請,真係唔係咁貴
驚危險咪上船飲囉,同朋友點都安全過喺出面飲嘅 rave party其實好正

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-9 06:46 PM 發表 查看引用來源
都正啦,我好多friend都専登嚟香港就係為咗去lkf, 你喺香港應該覺得幸福啦...
香港嘅酒其實算好平... 日本最貴,歐洲就真係睇國家,不過就好多野試...其實警察都吸毒我都見過lolll
...
一般啦,而家落去會覺得悶。。可能冇你一齊

咁快d 出黎hug and kiss

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-9 06:46 PM 發表 查看引用來源
...

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-9 06:47 PM 發表 查看引用來源
師兄你浸過?:smile_o10:
唔好玩啦。浸完仲有淨ge

引用:
原帖由 azpui 於 2014-10-9 07:40 PM 發表 查看引用來源

好掛住你呀... 你玩我玩得耐其實都會悶

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-9 08:10 PM 發表 查看引用來源
好掛住你呀... 你玩我玩得耐其實都會悶
但仲未同你玩。。哈哈
Miss you too

我打緊同ex嘅文,應該要分開post,因為...我想比佢睇

你地會支持我㗎hor..?:smile_o05:

引用:
原帖由 azpui 於 2014-10-9 08:34 PM 發表 查看引用來源

但仲未同你玩。。哈哈
Miss you too

快d快d!!!你miss me又唔嚟塭我好衰㗎!!:smile_o03:
我聽晚先update呢度啦!! 啱啱出咗新嘅文,希望大家支持:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆