上一頁下一頁
發新話題

跟舊鄰居的曖昧 update係p.1

收藏  |  訂閱
3.0k  263.4k

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-30 06:48 PM 發表 查看引用來源
真係唔知發生咩事,如果真係我得罪左佢咪sorry囉
夜d等Jenny出現先問清楚啦靚靚

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-30 18:48 發表 查看引用來源
真係唔知發生咩事,如果真係我得罪左佢咪sorry囉
LING LING, 過關多唔多人:smile_41:

引用:
原帖由 philips331 於 2013-6-30 06:53 PM 發表 查看引用來源

夜d等Jenny出現先問清楚啦靚靚
算啦,我都係唔玩喇,麻煩你地問下jenny咩事啦,我係度先同佢講sorry先

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-30 18:55 發表 查看引用來源
算啦,我都係唔玩喇,麻煩你地問下jenny咩事啦,我係度先同佢講sorry先
LING LING, WHY, 為少少事而煩.
晚上再上上來看看看  :smile_13:

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-30 06:55 PM 發表 查看引用來源
靚靚............晏d問下Jenny啦相信無野嘅

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-30 06:31 PM 發表 查看引用來源
係jenny話我得罪值

妳誤會啦我原全唔記得 妳講個d咩,同妳講SORRY的係我,令妳唔開心

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-6-30 22:39 發表 查看引用來源
妳誤會啦我原全唔記得 妳講個d咩,同妳講SORRY的係我,令妳唔開心
哈哈,傻媽唔通見前兩日靚靚張相後,引到Jenny媽您頂唔順,,,,。
出文出亂晒。

靚靚............:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-6-30 10:58 PM 發表 查看引用來源

哈哈,傻媽唔通見前兩日靚靚張相後,引到Jenny媽您頂唔順,,,,。
出文出亂晒。

係呀知就好啦

Support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆