上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.4k

7,8,9都ok喎...三件都唔同feel :smile_o12:

事源有個女網友好似你咁,鍾意玩露出:smile_40: ,影咗相,放咗上嚟引版,大家都睇得好開心 ,討論得好開心 ,個女網友好似叫vivi,唔知有無記錯:smile_41: ,後來有個衛道之士入嚟睇到,之後就走去報警,我估都係果D發佈不雅圖片果D嘢呱,後來,係相入面有份影嘅都俾警察查,到最後vivi好似揾到個律師男網友幫手,最後最後vivi同佢個friend都冇事,不過幫律師網友滿足咗個願望. (如有錯漏,望其他師兄指正!多謝!!)

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-17 02:25 AM 發表 查看引用來源

唔明! 又唔知件事係點 ! 可唔可以講黎聽下呀
咦, 你唔知道咩? 好多上開黎既都知道架喎

七號

哇,咁我吾post相上黎啦,費事比人告丫
引用:
原帖由 alex6688 於 2011-6-17 02:43 AM 發表 查看引用來源
事源有個女網友好似你咁,鍾意玩露出:smile_40: ,影咗相,放咗上嚟引版,大家都睇得好開心 ,討論得好開心 ,個女網友好似叫vivi,唔知有無記錯:smile_41: ,後來有個衛道之士入嚟睇到,之後 ...

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-17 03:44 AM 發表 查看引用來源
哇,咁我吾post相上黎啦,費事比人告丫
唉呢區又真係好多....麻煩人...

我以前...幾年前...discuss都未出名時..出過post....比一班衛道之仕圍插...

果陣d台成人版都未有...未滿18歲警告...呢頁...

大佬..你地父母唔扑野點生你出黎.....我地只不過分享sex的樂趣...

又唔係殺人放火.....
(你睇我註冊日期就知)

我喜歡6 和 7號!又性感和有點透!

4同9~~~~~~~~~~~~~~~

六號
'
不過你係度問大家 好難決定
每個師兄喜好不同

你最後可能要買好多
不如再選其中三件出來  再總投

第六件最正.........:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆