上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.6k

Morning~~~~~~~

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-10 05:56 PM 發表 查看引用來源
佢應該冇俾按金,佢真係做左一個月頂唔順,搵我救佢…佢走個時都好驚,話離開行規係要俾舊錢媽咪,自己唔做要2千、俾老公包要5千

我冇理佢,淨係話如果冇野係媽咪度hold住,唔駛理佢…
基本上無d咁既行規, KTV一般亦唔使俾押金, 入職都係屈你幾佰買制服同做工作証者.
小姐係客出糧俾佢, 只有佢欠媽咪抬錢, 永遠無話公司欠佢糧, 話閃就閃啦.:smile_45:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-11 09:32 AM 發表 查看引用來源

佢E家係上海,基本上佢自己搞掂,唔駛我幫手!:smile_13: 因為打工個度包食宿
佢返緊咩工呀~:smile_41:

早晨各位老陳:smile_o15:

引用:
原帖由 temp4321 於 2011-1-11 09:47 AM 發表 查看引用來源

基本上無d咁既行規, KTV一般亦唔使俾押金, 入職都係屈你幾佰買制服同做工作証者.
小姐係客出糧俾佢, 只有佢欠媽咪抬錢, 永遠無話公司欠佢糧, 話閃就閃啦.:smile_45:
所以我個時冇理佢講真定講假

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-11 09:48 AM 發表 查看引用來源

佢返緊咩工呀~:smile_41:  
佢之前做開收銀,E家係間飯店做收銀…工作環境慘不忍睹:smile_27:

早晨, 院長報到:smile_o15:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-11 10:24 AM 發表 查看引用來源

佢之前做開收銀,E家係間飯店做收銀…工作環境慘不忍睹:smile_27:
如果佢肯做返份正經工作同你捱的話~佢真係愛你~你要好好對佢~認真考慮結婚問題~仲有你要好好處理自己財政問題~將來如果結婚的話~樣樣都係錢~仲有生孩子呢~你好好想想吧:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-11 11:20 AM 發表 查看引用來源

如果佢肯做返份正經工作同你捱的話~佢真係愛你~你要好好對佢~認真考慮結婚問題~仲有你要好好處理自己財政問題~將來如果結婚的話~樣樣都係錢~仲有生孩子呢~你好好想想吧:smile_38: :smile_38:  
龍E~Morning:smile_35:

早晨...咁多位船員

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆