上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  35.3k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:41 PM 發表 查看引用來源

佢地依家都有真水喎:smile_44:
你領教過洪水味?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 01:43 PM 發表 查看引用來源
你領教過洪水味?
有,不過係之前女友

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:37 PM 發表 查看引用來源

你係陳浩男:smile_44:
禾係周男:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:40 PM 發表

你吾巧嚇我啦:smile_13:
因本場駐場醫師.......身在國內進行學術交流......為期15日....
現誠徵有經驗者應徵.....

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:42 PM 發表

我好驚,手心出汗,口震震咁,吾知點同佢講喎
咁樣.......唔好講喇........直頭俾佢睇啦..............:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:42 PM 發表 查看引用來源

我好驚,手心出汗,口震震咁,吾知點同佢講喎
你話...小...小...小...小...小.小...姐姐...姐...同....同..我我我我吹..吹..吹.....吹....吹..吹下....水

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 01:48 PM 發表 查看引用來源

咁樣.......唔好講喇........直頭俾佢睇啦..............:smile_30:
我又見到佢喇,我枝鐵筆就黎隊穿條名貴西褲:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:57 PM 發表

我又見到佢喇,我枝鐵筆就黎隊穿條名貴西褲:smile_39: :smile_39:
咁仲唔攞出黎......快D過去俾佢睇啦...........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 01:50 PM 發表
你話...小...小...小...小...小.小...姐姐...姐...同....同..我我我我吹..吹..吹.....吹....吹..吹下....水
吹..吹..吹.....吹....吹.....完.......就就就........有...有....有水..水..水....架......喇.......

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 02:01 PM 發表 查看引用來源

吹..吹..吹.....吹....吹.....完.......就就就........有...有....有水..水..水....架......喇.......
我依家面又充血,耳仔又充血,鼻仔又流血,細佬又充血:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆