上一頁下一頁
發新話題

始終都係回歸黑洞好 7月11,13,18,25日

收藏  |  訂閱
1.5k  38.6k

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-7-9 03:27 AM 發表
刚挖完风水洞~~~种生机:smile_30:
大象同漁鋪老闆星期一上呀:smile_38:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-9 03:27 AM 發表 查看引用來源

無野做揾D野黎煩下自己
唔知呀...好很煩呀...再加埋老師同個肥dj..真想小爆佢

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-9 03:30 AM 發表

大象同漁鋪老闆星期一上呀:smile_38:
系米真架~~~我又去打牌:smile_30:
我刚才二点几去楼下d...FL好多关了门:smile_13:

引用:
原帖由 理工駱駝 於 2009-7-9 03:31 AM 發表

唔知呀...好很煩呀...再加埋老師同個肥dj..真想小爆佢
老師又煩咩呀?

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-7-9 03:32 AM 發表

系米真架~~~我又去打牌:smile_30:
我刚才二点几去楼下d...FL好多关了门:smile_13:
掃到去你果樹:smile_14:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-9 03:34 AM 發表 查看引用來源

老師又煩咩呀?
老師想溝個肥dj..點知呢..佢比左我個香港電話佢..現在每日有幾個sms來..咁我咪forward比老師........

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-9 03:36 AM 發表

掃到去你果樹:smile_14:
讲明~~停二十天不可以上班:smile_42:

引用:
原帖由 理工駱駝 於 2009-7-9 03:38 AM 發表

老師想溝個肥dj..點知呢..佢比左我個香港電話佢..現在每日有幾個sms來..咁我咪forward比老師........
你咪當自己係老師囉,照回

一係叫老師星期六上去自己搞返掂佢:smile_35:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-7-9 03:43 AM 發表

讲明~~停二十天不可以上班:smile_42:
咁搞法香港會唔會多左強姦案呀:smile_o01:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-9 03:44 AM 發表 查看引用來源

你咪當自己係老師囉,照回

一係叫老師星期六上去自己搞返掂佢:smile_35:
話九知佢....呢排唔知點解成日想溝女..
好似想話比你聽自己仲得咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆