上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,106回

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-3 11:47 PM 發表 查看引用來源
我差不多訓了

有時間一齊食餐飯丫
多謝,但我可能無時間,不能出席 ~

待有空閒再邀約相聚 ~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-3 11:49 PM 發表 查看引用來源

重未呀:smile_39: .我想明天會教她們的了
教乜野:smile_41: 我又學:smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-3 11:48 PM 發表 查看引用來源
唔係:smile_30:
好溫度柔呀:smile_38:
但我的愛fd真人是怕醜都不得了的呀:smile_44: .相公呀.個discuss又快番了:smile_14:
但我的愛fd真人是怕醜都不得了的呀 <------------與相公類同 ~ :smile_13:

相公呀.個discuss又快番了<-------------可能因妳已沒有用那些大圖示 ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-3 11:51 PM 發表 查看引用來源

甚麼重要事緊要得過上 discuss ?:smile_41:
是一件十分重要和好急的事.我唔會說出來的:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-3 11:54 PM 發表 查看引用來源

多謝,但我可能無時間,不能出席 ~

待有空閒再邀約相聚 ~
o我...... 抱住個檸檬去訓 lu ..... :smile_13: :smile_43:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-3 11:54 PM 發表 查看引用來源
教乜野:smile_41: 我又學:smile_38:
唔要個d廣告呀.你最聰明.你都識了

蓉兒﹕已夜及相公要忙著數銀紙,妳知點做嗎 ~ :smile_40:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-3 11:56 PM 發表 查看引用來源

但我的愛fd真人是怕醜都不得了的呀  
你唔係呀:smile_30: :smile_30: 你是好大膽的:smile_30: :smile_30:
原來大圖會慢呀.明白了 thank

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-3 11:58 PM 發表 查看引用來源
o我...... 抱住個檸檬去訓 lu ..... :smile_13: :smile_43:
唔好嬲,比返一個---------->

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-3 11:58 PM 發表 查看引用來源
唔好咁講呀.我們會見到的 多謝你邀請.就真

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆