上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(67)

收藏  |  訂閱
1.6k  39.6k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-24 14:05 發表 查看引用來源

家下查牌....男既左邊, 女既右邊.........:smile_34:
你比人查慣左呀:smile_30: :smile_30:

小朋友企邊呀 :smile_41:

閃喇, 要做野喇....唔想OT:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-24 01:36 PM 發表 查看引用來源

我諗已經同有無囝囝無關, 係人o既性格問題, 我諗你記得我開頭話add你,
你無反應我都無再問, 諗字你或者唔想add唔熟o既人, 後來我見你add左阿him,
你識阿him仲遲過識我, 我先再開口問你, 不過後來先知原來唔關 ...
我隨口說既笑, 你係咪get錯左:smile_41:  
至於他, 我好似有講過你知, 原來佢識我朋友, 所以中間有d故仔.....:smile_13:
查實我男既女既都有add.....:smile_13:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-6-24 02:11 PM 發表 查看引用來源
小朋友企邊呀 :smile_41:
bb都有分男女啦...更何況小朋友:smile_o10: :smile_o10:

E................散左埸未呀:smile_o06:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-6-24 02:30 PM 發表 查看引用來源
E................散左埸未呀:smile_o06:
先生...你無買飛...ma煩你返出去:smile_o04:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-24 02:21 PM 發表 查看引用來源

我隨口說既笑, 你係咪get錯左:smile_41:  
至於他, 我好似有講過你知, 原來佢識我朋友, 所以中間有d故仔.....:smile_13:
查實我男既女既都有add.....:smile_13:
唔駛解釋啦....一於擺幾圍啦....我地早D黎打牌......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-24 02:41 PM 發表 查看引用來源

唔駛解釋啦....一於擺幾圍啦....我地早D黎打牌......:smile_30: :smile_30:
4點鐘可以交場....:smile_o05:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-6-24 02:39 PM 發表 查看引用來源

先生...你無買飛...ma煩你返出去:smile_o04:
閒雜人等, 不得進入....遣者一律罰款五千........:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆