上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女圍埋一堆 PART 31

收藏  |  訂閱
1.5k  33.4k

心宜...如果搞bbq....不如28號搞...好嘛~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-5 12:06 PM 發表 查看引用來源

突然咁文雅既講野:smile_o10:
我發覺左近期都會見到文雅依2個字,
再回俾我呀:smile_30:

好動同文雅,簡直2回事:smile_30:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-5 12:08 PM 發表 查看引用來源

咁你就要見下啦,,,, ,不個好肯定好NICE,,

人好咩都好架啦:smile_30:
我知啦.....佢好識氹人既

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-5 12:05 PM 發表 查看引用來源

唔靚仔:smile_o01:
你都吾靚仔:smile_14: ...咁吾通阿邊個邊個靚咩:smile_45:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-6-5 12:11 PM 發表 查看引用來源

你做咩架.....
太子:smile_03: (水電工程):smile_03:
尋晚夜晚4點要入荃灣停電做野:smile_o03:

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-6-5 12:13 PM 發表 查看引用來源

你都吾靚仔:smile_14: ...咁吾通阿邊個邊個靚咩:smile_45:
:smile_o10: 邊個呢:smile_o10:
我好想知喎:smile_o10:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-5 12:09 PM 發表 查看引用來源

我諗住扮盲人呃女仔拖我過馬路咋:smile_o05: :smile_03:
你好叻呀.....拖5小女啦

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-5 12:12 PM 發表 查看引用來源

我發覺左近期都會見到文雅依2個字,
再回俾我呀:smile_30:

好動同文雅,簡直2回事:smile_30:
你要睇時辰嫁:smile_03:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-5 12:11 PM 發表 查看引用來源

唔係
佢好少
所以每次佢爆親我都覺得好有趣
可能聽唔慣:smile_o01:
咁你要習慣下

引用:
原帖由 迪迪0712 於 5/6/2009 12:14 發表 查看引用來源

你要睇時辰嫁:smile_03:
時辰未到~~~~:smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆