上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.7k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 29/5/2009 15:35 發表 查看引用來源

u are a boy?
做倉有冇識到女仔 ?

i我係仔但唔識篤波係咪好醜
我係仔呀~:smile_38: 有問題~:smile_41:
唔識篤波無問題架...:smile_30:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-29 03:36 PM 發表 查看引用來源

爸爸係咪呢度會員呀 ?

咁頭先又扮唔知 ? 咁你點感染呀 ? 星期六日捕住喺tv?
佢係係度做保安呀!鬼鬼!......:smile_o02:

你而家問問下,好似d 人做家訪:smile_o16::smile_o16:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2009-5-29 03:35 PM 發表 查看引用來源

因為假如女性係佢做墮胎手術既時候...

子宮內膜(多數)受到感染或者being destroyed...

咁呢個女性之後既卵子就算受精都未必能夠著藏係子宮內璧上...

咁佢就會流產...

咁當然仲有好多其他因素la. ...
好驚呀 ! 點解受感染會令到d野stay唔到入去內wall?

咁點算呀 ? 如果落左仔, 講d咩說話安慰呀 ?

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-29 03:38 PM 發表 查看引用來源

你而家問問下,好似d 人做家訪:smile_o16::smile_o16:
你老豆, 好似去左休息緊, :smile_o04:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2009-5-29 03:21 PM 發表 查看引用來源

係US 要讀7 年...

今年先係第一年... :smile_o03:

所以我想轉返hk 讀...
7 years:smile_o04:  i can't do that

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-5-29 03:39 PM 發表 查看引用來源

你老豆, 好似去左休息緊, :smile_o04:
下...........你又知......堅唔堅呀!:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-29 03:36 PM 發表 查看引用來源
我係仔呀~:smile_38: 有問題~:smile_41:
唔識篤波無問題架...:smile_30:
冇問題!!!!!

我都好鍾意仔

真係?

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-29 03:38 PM 發表 查看引用來源

我好煩~~~~~~~

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-29 03:40 PM 發表 查看引用來源

下...........你又知......堅唔堅呀!:smile_o01:
堅呀, 佢之前好似有講行:smile_o14: 開嫁

引用:
原帖由 miss_water 於 29/5/2009 15:38 發表 查看引用來源

咪係囉~
我都唔知點答佢好~:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆