上一頁下一頁
發新話題

30/5 R's 打成一片好玩 C P有錢佬團 [第十一版] (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.2k  36.1k

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-5-30 01:03 AM 發表
各師兄,直接睇啦。
http://blog.sina.com.tw/sting4life/article.php?pbgid=66624&entryid=585043
係喎呢重清楚d..

今晚有團....有興趣就黎啦....

黎次北浦英名真係一朝喪

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-30 10:29 AM 發表 查看引用來源
考慮中......

今晚有團!等我都諗下先

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-30 10:29 AM 發表 查看引用來源
ic141 條衰佬, 擒晚傾電話又話今日唔上, 點知轉個頭又係上咗去 :smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-30 11:24 AM 發表 查看引用來源

ic141 條衰佬, 擒晚傾電話又話今日唔上, 點知轉個頭又係上咗去 :smile_o11::smile_o11:
講我呀?:smile_44::smile_44::smile_44:

擒晚傾電話的時候真是唔上㗎嘛,我點會喔你呢!:smile_13::smile_13::smile_13:

不過後來。。。

引用:
今晚最好冇 walk-in 同新人好 D 啦!:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-5-30 11:32 AM 發表 查看引用來源
講我呀?:smile_44::smile_44::smile_44:
擒晚傾電話的時候真是唔上㗎嘛,我點會喔你呢!:smile_13::smile_13::smile_13:
不過後來。。。
冇話你呃我呀, 都預咗你身痕架啦 :smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-5-30 11:35 AM 發表 查看引用來源

今晚最好冇 walk-in 同新人好 D 啦!:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
咁係咪我要等下次呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆