上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.5k

引用:
原帖由 2等天使 於 2009-5-4 11:24 AM 發表 查看引用來源

我諗你真係攪好D清潔好過...橫掂你可以反起包皮, 同埋割包皮大約要2000~3000蚊...+上你割左之後D底褲清潔都幾麻煩~所以唔俾屋企人知都幾難
例如點清潔?
錢當然也是一個問題,但平時有儲過下都可以…
而我由細到大都比較想去割左佢,覺得靚得,衛生D,唔想煩去反開洗…所以先打算去割左佢。
我都睇過下之前嘅文﹕DR WONG個到唔知價錢、地址、電話,www.painfree.hk昨日這裡網上留言,但無回音,有冇人知這裡大約點,點BOOK?
不過我19歲,最怕都係要家長簽紙先做得同通知家長…

我考完會考都想做多一次, 我上一次割得好少, 做完等如無做.....我會考完就十七

回覆 1110# 的帖子

我曾經都遇上過你的問題,最後都係去做手術,現在一日做幾次都無問題.

引用:
原帖由 wongkamho 於 2009-5-4 06:31 PM 發表 查看引用來源

同老婆冇帶套進行性行為後
去沖涼,沖完涼發覺包皮縮緊了(尿道的位置),好難反起
嘗試用力反起時,包皮會出現裂開的傷口,有刺痛的感覺
過了2天後,傷口埋口了,但包皮(尿道的位置)仍然是緊緊的..
各位知唔知道係咩原 ...
我曾經都遇上過你的問題,最後都係去做手術,現在一日做幾次都無問題.

今日係割完包皮第8日....等我分享下喇

28/4(二)割..成個手術過程一D都唔痛, 約半個鍾之後出黎, 坐左約10分鐘醫生睇多次冇問題, 比$$$走人回家  返到屋企如常洗白白, 做完果日晚上址左, 但係唔痛....第二日同第三日照常返學, 行路果時好似冇割咁...痛都唔痛下, 跟住星期6一早入左長洲睇天太平清x, 8點返到屋企....星期日(3/5)一早7點起身沖涼去左行山...黃泥涌到薄fu林, 晚上7點幾返到屋企....成日痛都冇痛^^ 星期一(4/5)照常返學, 今日(5/5)拆線, 消哂腫^^

引用:
原帖由 locky0258 於 2009-5-5 08:57 PM 發表 查看引用來源
今日係割完包皮第8日....等我分享下喇

28/4(二)割..成個手術過程一D都唔痛, 約半個鍾之後出黎, 坐左約10分鐘醫生睇多次冇問題, 比$$$走人回家  返到屋企如常洗白白, 做完果日晚上址左,  ...
我都想去割 請問過程真係唔痛嗎?因為本人非常怕痛:smile_27:

回覆 1116# 的帖子

每個人既體質都唔同...我自己本人就未痛過 , 放心喇...其實打果兩支針都唔痛既, 好似比野吉果個FEEL^^

回覆 1110# 的帖子

咁你未同老婆性交之前係咪可以反起?
正常黎講包皮唔會收縮得咁勁架喎

引用:
原帖由 LOK991 於 2009-5-4 07:41 PM 發表

例如點清潔?
錢當然也是一個問題,但平時有儲過下都可以…
而我由細到大都比較想去割左佢,覺得靚得,衛生D,唔想煩去反開洗…所以先打算去割左佢。
我都睇過下之前嘅文﹕DR WONG個到唔知價錢、地址、電 ...
有師兄割左幾日都成褲血....好難唔會俾人見到

我割完個時.正係得小小小小小小血!:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆