上一頁下一頁
發新話題

大摩馬房討論區第六章

收藏  |  訂閱
2.0k  433.5k

引用:
原帖由 sunmaru 於 2016-12-2 02:32 PM 發表 查看引用來源

看過佢上星期六復課快跳,已經覺得跑姿有問題,大摩太心急了
http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2016-12/news_2016120201709.html&b_cid=EWRNRNC
出左新聞稿 佳龍駒check唔到有乜事 照操去也 不過要獸醫pass先俾出

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2016-12-2 06:19 PM 發表
http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2016-12/news_2016120201709.html&b_cid=EWRNRNC
出左新聞稿 佳龍駒check唔到有乜事 照操去也 不過要獸醫pass先俾出
另一匹《包裝博士》,跑壞。

引用:
原帖由 洪瑋 於 2016-12-2 07:04 PM 發表 查看引用來源

另一匹《包裝博士》,跑壞。
洪兄好耐無上水囉XDD

應有不同,包裝博士是爆缸,如是同一問題應該一早已驗出,猜想仍是腳部問題,正如上年步步友都要一段時間先知是甚麽事

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2016-12-2 07:42 PM 發表

洪兄好耐無上水囉XDD
喺。都唔睇馬搭唔上嘴了。近排留意番,今季大摩D自購馬睇落幾唔錯。

引用:
原帖由 洪瑋 於 2016-12-2 08:23 PM 發表 查看引用來源

喺。都唔睇馬搭唔上嘴了。近排留意番,今季大摩D自購馬睇落幾唔錯。
老洪,做乜唔入番組喎:043:

引用:
原帖由 sunmaru 於 2016-12-2 08:22 PM 發表 查看引用來源
應有不同,包裝博士是爆缸,如是同一問題應該一早已驗出,猜想仍是腳部問題,正如上年步步友都要一段時間先知是甚麽事
ok..其實都唔知道咩,順口搭句。。

引用:
原帖由 ngcheongk 於 2016-12-2 09:07 PM 發表 查看引用來源

老洪,做乜唔入番組喎:043:
大哥k,又唔賭波又唔睇馬,入番組有咩嘢吹?
今年曼聯漸入佳境咯係喜事👍

引用:
原帖由 洪瑋 於 2016-12-2 08:23 PM 發表 查看引用來源

Long time no see here

之前在隔籬因為一件事重溫了這邊的第一章,當時大家場場逐匹細評,不管中不中也講得非常開心

引用:
原帖由 sunmaru 於 2016-12-2 08:22 PM 發表 查看引用來源
鏡頭所見,直路上梁家俊望後腳,到回終點時,我以為其右前腳受傷

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆