上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.9k

引用:
原帖由 史隆教練 於 2019-10-2 11:59 AM 發表 查看引用來源

跑邊度
中西走廊,而家打通左,條野好長,抵跑.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-10-2 12:20 PM 發表 查看引用來源

呢幾日,完全無心情同痛心
我只能根據自己既日程表有需要而做
昨日跑完,只能講句
好X曬
堅曬,我發現在我手臂黑而上身白之後............
亦都開始左我剝衫跑,大家如果見到一頭抖晒大氣既光管大叔唔使驚,係我黎架.:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-10-2 12:20 PM 發表 查看引用來源

呢幾日,完全無心情同痛心
我只能根據自己既日程表有需要而做
昨日跑完,只能講句
好X曬
唔知係心情定天氣影響
呢2日除咗日常生活之外,只想瞓覺
瞓咗就咩都唔使諗

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-2 12:24 PM 發表 查看引用來源

中西走廊,而家打通左,條野好長,抵跑.
條嘢咁長,去唔去到最盡架?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-2 12:31 PM 發表 查看引用來源

條嘢咁長,去唔去到最盡架?
堅長,我睇住佢加長,每次頂到,sorry,跑到盡頭就返轉頭,家陣佢個plan係駁埋灣仔果邊,真係長到識轉彎,好爽爽.:smile_22::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-2 12:38 PM 發表 查看引用來源

堅長,我睇住佢加長,每次頂到,sorry,跑到盡頭就返轉頭,家陣佢個plan係駁埋灣仔果邊,真係長到識轉彎,好爽爽.:smile_22::smile_30:
長到識轉彎都無用,你都唔夠氣頂, sorry, 跑咁耐

尋日一早游水,好舒服,遊咗一個鐘头,1000米,跟住曬咗一個鐘头,好爽,啱啱先gym完個半鐘,又係好爽。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-2 12:29 PM 發表 查看引用來源

唔知係心情定天氣影響
呢2日除咗日常生活之外,只想瞓覺
瞓咗就咩都唔使諗
我同你都一樣,除咗正常生活外,我呢兩都覺得好攰,想瞓又瞓唔到,前日一開始放假,上司就已經打咗兩,三次電話俾我,講得最長嗰次都接近半個鐘,佢真係好長氣㗎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-2 10:47 AM 發表 查看引用來源

原本睇你句野我都無咩野,撞正我呢兩日心情唔好,你男人黎架嘛?
你要獻殷勤就直接去搵Joseph啦唔該,單單打打正一小男人所為.
啱啦。。唔好優柔寡斷,睇唔啱就開口插佢,唔需要留一分力一分面。。路不同不相為謀。。唔需要畀面,你唔俾面我使乜俾面你。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-10-2 11:05 AM 發表 查看引用來源

政治就唔好講喇! 事已至此只能聽天由命
宜家一講立場真係會好大鑊
係啊係啊唔講由自可,一講就擸架生架喇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆