上一頁下一頁
發新話題

茶記老闆娘回憶錄 p24‧p47.p.65 p.106 p.116 p.125

收藏  |  訂閱
2.0k  545.6k

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 10:04 PM 發表 查看引用來源

第一滴血套劇都有幾十年,雖然無睇過,但都聽過,先生over45嗎?
小弟今年三十五歲.有何貴幹呢

引用:
原帖由 (第一滴血) 於 2014-12-10 10:14 PM 發表 查看引用來源

小弟今年三十五歲.有何貴幹呢
無...無...驚你年紀大睇得多爆血管唧,原來咁後生...無事既:smile_30:

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 10:19 PM 發表 查看引用來源

無...無...驚你年紀大睇得多爆血管唧,原來咁後生...無事既:smile_30:
咁你有冇同五十個男人攪過嘢.先

引用:
原帖由 (第一滴血) 於 2014-12-10 10:23 PM 發表 查看引用來源

咁你有冇同五十個男人攪過嘢.先
痴線...

個屁股好吉,一野打落去一定好響

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 10:34 PM 發表 查看引用來源
痴線...
問下姐.知你唔鐘意.唔問啦.sorry.sorry

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 08:05 PM 發表 查看引用來源
好,宜家大家跟我一齊蹲係地下,好似大便咁,然後伸直條腰,將全身既氣力放落個下盤,慢慢前後前後咁郁:smile_o06ne two one two 前後...前後...10下左右,之後將全力集中係小腿度,今次到上下上下咁郁,上下...上 ...
收陰肌……運動!good

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-10 09:40 PM 發表 查看引用來源

依個就玩過:smile_13:,頭兩個姿勢就真係做不到:smile_27:
呢招有試呀?感覺如何?

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-12-10 11:25 PM 發表 查看引用來源
呢招有試呀?感覺如何?
去完旅行,返黎hk先。
岩岩我D姊妹看左,話下次要開個新帖叫密實住家菜大解放,我話好難聽,叫番茶記老闆娘大解放算。
所以要知道我咩感覺,下次寫會慢慢講。

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-11 12:13 AM 發表 查看引用來源

去完旅行,返黎hk先。
岩岩我D姊妹看左,話下次要開個新帖叫密實住家菜大解放,我話好難聽,叫番茶記老闆娘大解放算。
所以要知道我咩感覺,下次寫會慢慢講。
变左長頸鹿了…………

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆