上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  153.1k

蕃片喂 BB 第一位,放心。我好多時搵佢佢都係屋企,BB開餐麻。
引用:
原帖由 hingota 於 2013-8-30 12:51 PM 發表 查看引用來源

鮍!老老實實喇各位ching,個個都要食奶,咁人地個BB仲夠唔夠奶食先,同埋食煙鰟鱓ching就唔好同BB爭喇,唔係攪到人地細細個就做鰦煙民。

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-8-30 02:30 PM 發表 查看引用來源
我好雜食架,C11都照上架,樓主就要靚女。阿平以 SSP 黎講幾好啦。

至少五官端正,夜麻麻見到未到會發惡夢的水平
:smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 hingota 於 2013-8-30 12:51 PM 發表 查看引用來源

嗱!老老實實喇各位ching,個個都要食奶,咁人地個BB仲夠唔夠奶食先,同埋食煙嗰啲ching就唔好同BB爭喇,唔係攪到人地細細個就做咗煙民。
我就唔食煙既,大獲,俾師兄你提一提,如果我上手嗰個師兄食煙既,我即係食緊二手煙囉:smile_34:

唔理了,飲奶要緊

引用:
原帖由 kbmj130 於 30-8-2013 16:12 發表 查看引用來源

我就唔食煙既,大獲,俾師兄你提一提,如果我上手?個師兄食煙既,我即係食緊二手煙囉:smile_34:
食煙事小,最怕上手玩過夾腸仔又或者龜頭磨 lin 頭之後無洗無抹又趕下場

昨夜去左雅x搵阿瑛,阿瑛果然是紅牌技師:smile_47: :smile_47: !多左好多技師,大家得閒經過可以去睇下。
仲有,馬會隔離個間已經改左名做芳x

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-30 01:34 PM 發表 查看引用來源
但YY都R贴士及無服務,同收貴,勝在平均,我試過吾返食,新記我已blackist,衰在無試過阿平,因单身兄揾得,應該ok的。
阿平算新記第一好

難頂都可以既只要我心情靚:smile_46:
引用:
原帖由 Dannis 於 2013-8-30 03:12 PM 發表 查看引用來源

至少五官端正,夜麻麻見到未到會發惡夢的水平
:smile_35::smile_35:

自從復仇之旅後冇搵蓄片。

阿英我黎啦!:smile_47:
引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-8-30 04:32 PM 發表 查看引用來源
昨夜去左雅x搵阿瑛,阿瑛果然是紅牌技師:smile_47: :smile_47: !多左好多技師,大家得閒經過可以去睇下。
仲有,馬會隔離個間已經改左名做芳x

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆