上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  35.3k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 12:58 PM 發表 查看引用來源

高夫田花朵係中出男:smile_o06:
巨頭兄花朵係受騙男:smile_o06:
你係陳浩男:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:34 PM 發表

我依家又成枝紅色鐵筆咁,好辛苦呀:smile_o16:
唉.......咁就申隻手出黎.......:smile_42:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:28 PM 發表

我都話我係電車男:smile_o05:
電車男只會收埋自己喺屋企......唔識玩sn架........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 01:31 PM 發表 查看引用來源

你試下走埋去......用好誠懇同友善既眼光......同佢地講......我.....充晒血.......可唔可以幫幫我.......:smile_13:
充晒血...成支红哂......龍兄,係咪咁?

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-27 01:11 PM 發表 查看引用來源

我唔想呢到黎緊兩星期冇註場醫師
你吾巧嚇我啦:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:35 PM 發表

講真架:smile_14:
驚唔驚....:smile_34:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 01:18 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:07 PM 發表 查看引用來源

引用:原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 12:11 PM 發表 images/common/back.gif
龍兄...本周末唔好冒險啦...打 ...
佢地依家都有真水喎:smile_44:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 01:37 PM 發表 查看引用來源

唉.......咁就申隻手出黎.......:smile_42:
來一招枱底撈月:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 01:40 PM 發表

你吾巧嚇我啦:smile_13:
15日.....:smile_34:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 01:31 PM 發表 查看引用來源

你試下走埋去......用好誠懇同友善既眼光......同佢地講......我.....充晒血.......可唔可以幫幫我.......:smile_13:
我好驚,手心出汗,口震震咁,吾知點同佢講喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆