上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.8k

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-3-30 01:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_13:

你 = 會G = 巧搵$

@每一周 = 去 會M X 2

:smile_27:
方程式比微積分更複雜

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-30 01:53 PM 發表 查看引用來源

方程式比微積分更複雜

睇到我頭暈:smile_27:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-30 11:01 AM 發表
開天殺價.......
第一:一套房子(連裝修)........40萬
第二:禮金..........................10萬
第三:60圍酒席....................12萬
第四:小房東........................5萬
第五:找一份差事(她堂哥)..... ...
落地還錢.......
第一:我只可以給他們不多於3萬的裝修費(現在住緊的房子)
第二:禮金.不多於2萬
第三:最多20圍
第四:無
第五:鹽田做司機(無宿舍)

我一早同條女講....我唔係有.....佢都知....唔好話我自己開支.....淨係俾個仔一年都要40萬......佢都知.....
咁我話......之前佢父母所開既條件......得.....唔係唔得.......咁就要等多五.六年.......等我供完香港層樓就有錢......
我女友聽完就即刻同佢父母開火......

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-30 03:15 PM 發表 查看引用來源

落地還錢.......

我一早同條女講....我唔係有.....佢都知....唔好話我自己開 ...
真太為難你了, 冇再提到買房子的事嗎?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-30 01:10 PM 發表 查看引用來源

有晒計劃啦.除左清單.仲有絲襪.開山刀.黑星手槍...咁囉.
湖南黑幫:smile_o16:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-30 01:31 PM 發表 查看引用來源

口技了得:smile_47:
又要用口又要用錢:smile_o16:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-30 01:35 PM 發表 查看引用來源

依家要食起碼1米7高既索女先得:smile_35:
1米7想起都9硬:smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-30 03:15 PM 發表 查看引用來源

落地還錢.......

我一早同條女講....我唔係有.....佢都知....唔好話我自己開 ...
就咁睇...你女友家人將來都幾麻煩下 :smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-30 01:36 PM 發表 查看引用來源

冇咩感覺喎:smile_35:
浄係試過比女用震弹:smile_o11:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-30 03:22 PM 發表
真太為難你了, 冇再提到買房子的事嗎?
而家等佢父母想點....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆