上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 生耳邑 dada 豬生日快樂 ﹗

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 妹豬0728 於 2009-8-11 05:45 PM 發表 查看引用來源

今日落水反而怕凍就真..........今朝凌晨5點幾6點果陣超大雨啊
咁里有茅驚驚ar:smile_13:

引用:
原帖由 妹豬0728 於 2009-8-11 08:56 PM 發表 查看引用來源

耶...........厘個我歡喜喎
不過我媽睇中左2盒酒心喎

點算好呢......:smile_o10:
嘻嘻:smile_40: 話說有晚有兩個人里推禾讓咁,睇怕刀係禾得米:smile_o01:

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-8-11 09:22 PM 發表 查看引用來源

禾唔整到成功又點可以比禾呂忍里媽咪食喎:smile_13:
你一心打算整俾我媽食既,自然成功架啦........ :smile_o11:

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-8-11 09:24 PM 發表 查看引用來源

時間係8月28號之後既夜晚,地點等里媽咪準定:smile_45: :smile_34:
姣..............食硬你呀

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-8-11 09:26 PM 發表 查看引用來源

咁里有茅驚驚ar:smile_13:
茅喎........果個時間岩岩先扭完計
瞓左覺覺豬,就冇咁易整得醒禾啦

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-8-11 09:28 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻:smile_40: 話說有晚有兩個人里推禾讓咁,睇怕刀係禾得米:smile_o01:
:smile_o04: ..........禾媽咪冇酒心吃囉
唔得,搵日叫佢放番幾張露點相上黎先.........:smile_o01:

引用:
原帖由 妹豬0728 於 2009-8-11 21:48 發表 查看引用來源
:smile_o04: ..........禾媽咪冇酒心吃囉
唔得,搵日叫佢放番幾張露點相上黎先.........:smile_o01:
咦...你o地似乎講緊食o野,係唔係:smile_41:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-8-11 09:52 PM 發表 查看引用來源

咦...你o地似乎講緊食o野,係唔係:smile_41:
:smile_45: 佢地成日都食架喇

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-8-11 22:45 發表 查看引用來源
:smile_45: 佢地成日都食架喇
冇追post....係冇得追post先會咁問:smile_44:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-8-11 10:47 PM 發表 查看引用來源

冇追post....係冇得追post先會咁問:smile_44:
有都吾追喇.....死架:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆