上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.5)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.0k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-31 11:48 AM 發表 查看引用來源

算啦, 鬼叫人家愛佢咩, 愛得佢就要接受佢一切, 包括花心:smile_o03:
妳真係好抵錫:smile_o09:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-31 11:44 AM 發表 查看引用來源

嗯, 都係一樣啫. 可以開開心心咁傾:smile_o13:
係呀..因為你呢個POST D人都好NICE:smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-31 11:50 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: 冇人見到我
o靚妹!:smile_o09:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-31 11:50 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: 冇人見到我
可兒.....早呀:smile_o09:

鬼叫你又換左張相咩.....我唔認得ma:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-31 11:49 AM 發表 查看引用來源

邊有喎:smile_o03: 你咁樣話小紅既:smile_o03: :smile_o03:
講笑姐...........唔係咁樣點可以乘機錫多你一啖呀:smile_o09:

引用:
原帖由 carcar0302 於 2009-7-31 11:51 AM 發表 查看引用來源

係呀..因為你呢個POST D人都好NICE:smile_30:
邊個話呀?

我都唔知幾咁兇狠呀!:smile_o02:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-31 11:46 AM 發表 查看引用來源

你唔好咁講啦, 都係因為有你地, d師兄先會上黎咋. :smile_o03:
唔係, 我個post應該起最後一頁度:smile_o03:
:smile_38: 梗係唔係啦..有你都夠啦

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-31 11:48 AM 發表 查看引用來源

算啦, 鬼叫人家愛佢咩, 愛得佢就要接受佢一切, 包括花心:smile_o03:
:smile_13: 所以話呢..小紅男女都咁鍾意你啦

引用:
原帖由 紅啤梨 於 31/7/2009 11:51 發表 查看引用來源

係呀, 咁你下次見其他女仔唔好再咁既樣嘞, 只係對我可以咋:smile_o06:
知道喇~:smile_o06:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-31 11:52 AM 發表 查看引用來源

邊個話呀?

我都唔知幾咁兇狠呀!:smile_o02:
我至唔鍾意人兇狠:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆