上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.6k

小弟剛才沖涼果陣嘗試清潔下面果時,整下整下終於反倒包皮 (唔知 2號天使 兄認唔認得小弟,之前小弟 o係度問過問題,果陣完全反唔倒包皮,個龜頭完全睇唔倒:smile_13: )
小弟想請問一下正常情況下係咪應該睇倒曬成個龜頭架,小弟宜家就係咁,拉唔返塊包皮遮住個龜頭:smile_13:
另外,小弟下面覺得有少少緊,尤其係扯果陣,請問係咪只係因為未習慣呢?:smile_14:
唔該曬

= =我想問下呢..........著孖煙通呢...係咪消唔到種嫁??
我上網睇話(((穿上之前準備的三角褲,有助於消腫,如果你穿四角褲,那可是會水腫不消而且越腫越大!  因為地心引力的關係,會積在那邊不退!))
係咪真嫁- -.......我依家著絛短褲 冇打低.....以經5日了......
有冇人可以解答下= =?:').........但係我5日 一邊仲係好種...d血織我都唔敢整走佢...

引用:
原帖由 ooll12345 於 2010-4-13 08:03 PM 發表 查看引用來源
仲有如果長時間唔著褲係屋企 我1個人住
得唔得 會唔會第時都好敏感 定係佢生左d新皮會冇事:smile_41:
觸電 ?
好番後, 你點整佢都唔會有feel
到是你可以玩勁耐

引用:
原帖由 playboykiller 於 2010-4-14 11:21 PM 發表 查看引用來源
= =我想問下呢..........著孖煙通呢...係咪消唔到種嫁??
我上網睇話(((穿上之前準備的三角褲,有助於消腫,如果你穿四角褲,那可是會水腫不消而且越腫越大!  因為地心引力的關係,會積在那邊不退!))
係咪真嫁- ...
點解無人解答我嫁:')
....我7日了.......唔知點解呢.....e幾日 唔知係咪高丸d毛仔 生返出黎 吉到龜頭下面 有時會流d紅色既液體出黎 不過好似血.... 但係好痴立立的= = 仲有d臭味...
咁多位c兄可以話我知是什麼來的嗎

引用:
原帖由 playboykiller 於 2010-4-15 03:21 PM 發表 查看引用來源

....我7日了.......唔知點解呢.....e幾日 唔知係咪高丸d毛仔 生返出黎 吉到龜頭下面 有時會流d紅色既液體出黎 不過好似血.... 但係好痴立立的= = 仲有d臭味...
咁多位c兄可以話我知是什麼來 ...
我遲你幾日做 同你差唔多 有水腫 唔覺有流 我著三角 可能流左都吸哂 -.- 唔著固定友排都未習慣><

引用:
原帖由 playboykiller 於 2010-4-15 03:21 PM 發表 查看引用來源

咁多位c兄可以話我知是什麼來 ...
應該正常 到1~2week先著孖煙通la

引用:
原帖由 ooll12345 於 2010-4-15 09:16 PM 發表 查看引用來源

應該正常 到1~2week先著孖煙通la
ooll12345 兄.....你有冇介口呀??:smile_24:

引用:
原帖由 playboykiller 於 2010-4-15 11:04 PM 發表 查看引用來源

ooll12345 兄.....你有冇介口呀??:smile_24:
都係正常大魚大肉 係冇食蛋 熱氣野果d:smile_42:

咁多位師兄
小弟都係20歲~
E家先開始反包皮  反左3日到
係未扯果時 我可以反到一半(有d cool住既feel  我仲見到果條根好紫(唔係最底果條根) d包皮好似就爆咁...) 有一次我就反到曬 (但係好cool住  但最後都反反去)  個龜頭真係好敏感 d水彈中痛到爆 之後用手打算去洗一洗 點知一hi到就勁唔知咩feel...
係扯左既時間 我只係見到個龜頭口...  想再反就勁勁勁痛~
咁我洗唔洗割... 我好驚...

有冇師兄試過包皮生白色粒粒...好細粒唔痕唔痛仲要冇乜特別感覺....家下巧驚驚=.=

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆