上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 53,8月1號食蚧粥加唱k,有意請報名

收藏  |  訂閱
1.5k  27.5k

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-24 10:48 PM 發表 查看引用來源

我覺得個香蕉同綠茶仲有個曲奇都唔錯
喺咩,,,,,,,WA.,....攪到我心沃沃TIM:smile_47:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-24 10:54 PM 發表 查看引用來源
心宜1/8 我去呀
OKOK......報上你大名

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-24 10:54 PM 發表 查看引用來源

我唔食得蟹:smile_42: :smile_42: :smile_42:
有其他野食架MA

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-24 10:55 PM 發表 查看引用來源

你唔係要番家咩:smile_41: :smile_41:
個蟹粥實在太吸引喇....錯過左一次, 宜家仲有機會, 點死都死個藉口返黎

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-24 10:55 PM 發表 查看引用來源

妳就係.......水長流的小心宜...........
:smile_o05: ,,,我比突喜歡啦:smile_o01:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-24 10:56 PM 發表 查看引用來源

OKOK......報上你大名
好吸引呀:smile_47:
我今日諗左成日架喇

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-24 10:59 PM 發表 查看引用來源

個蟹粥實在太吸引喇....錯過左一次, 宜家仲有機會, 點死都死個藉口返黎
$800蚧粥,,,,第一次食咁貴,,,,,,,,,緊要大食特食:smile_o01:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-24 10:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: ,,,我比突喜歡啦:smile_o01:
做死工人咩.....成地濕晒...

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-24 10:56 PM 發表 查看引用來源

喺咩,,,,,,,WA.,....攪到我心沃沃TIM:smile_47:
個日我係7仔野左成$170 :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-24 11:00 PM 發表 查看引用來源

好吸引呀:smile_47:
我今日諗左成日架喇
唸成日咁嚴重:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆