上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 35)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.5k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-2 02:20 AM 發表 查看引用來源

你有人鎖住左你啦....:') 同你一齊飛我分分鐘會比人打:')
有人鎖我咩:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-2 02:16 AM 發表
飲BuLL都得架:smile_30: :smile_30:
有大麻既...我唔high 草架:')

引用:
原帖由 darlun 於 2/7/2009 02:19 發表 查看引用來源
人就係鍾意不停自轉架啦:smile_30:  除非有新目標啦
咁又係呀~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-2 01:46 AM 發表 查看引用來源
7個LV...8個gucci~~~:smile_o01:
我唔鐘意gucci架.. 我鐘意bv架...........

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-7-2 02:20 AM 發表 查看引用來源

1件外套, 1件3, 1條裙, 1對鞋, 1套泳衣, 2個袋... 呵呵~~~
咪 會唔會爆倉:smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-2 01:47 AM 發表 查看引用來源
邊個話要知你係邊個喎.......
扣你分咋
係喎係喎...
哈哈哈哈~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-2 02:20 AM 發表
係時候閃人 :smile_27: :smile_27: :smile_43: :smile_43:
又話帶我飛....依家咪又係自己閃...:')

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-2 02:18 AM 發表 查看引用來源
又係果樣嘢呀~~~:smile_o08: 仲諗嚟做咩呀~~:smile_o03:
小鬼, 幫我煲藥呀..........

你地講緊乜 ....    點解咁大鑊, 有人睇 5 開呀?

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-2 02:18 AM 發表 查看引用來源
唔係呀~:smile_o05:
你已經開晒金口表明立場啦.......:smile_o11:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-2 02:20 AM 發表 查看引用來源
咁你地會飛去邊呀~~~:smile_o01:
唔知呀 我而家就飛去訓教:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆