上一頁下一頁
發新話題

R's 7 月繼續低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  39.2k

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-9 12:52 AM 發表 查看引用來源

由佢啦....係我好彩咋下次唔會咁好彩....
你日日都唔使返工~:smile_41:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-9 12:53 AM 發表 查看引用來源

你日日都唔使返工~:smile_41:
有時星期六返去交單,班同事叫我去newway唱k星期六晚....newway,唔好玩啦....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-9 12:59 AM 發表 查看引用來源

有時星期六返去交單,班同事叫我去newway唱k星期六晚....newway,唔好玩啦....
你同佢地講唱就係唱K..但唔係香港~~~

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-9 01:00 AM 發表 查看引用來源

你同佢地講唱就係唱K..但唔係香港~~~
同佢o地曬氣啦....D人太乖啦,費事教壞佢o地

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-9 01:05 AM 發表 查看引用來源

同佢o地曬氣啦....D人太乖啦,費事教壞佢o地
你上電台錄咩春春?

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-9 01:06 AM 發表 查看引用來源

你上電台錄咩春春?
網上電台....我都係剛剛比人叫去講下野....
足球節目,咩都講,好似幾條友係度9up咁....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-9 01:17 AM 發表 查看引用來源

網上電台....我都係剛剛比人叫去講下野....
足球節目,咩都講,好似幾條友係度9up咁....
俾條link黎聽下,掂唔掂?:smile_45:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-9 01:18 AM 發表 查看引用來源

俾條link黎聽下,掂唔掂?:smile_45:
http://www.mobileradio.hk/

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-9 01:19 AM 發表 查看引用來源

http://www.mobileradio.hk/
係味足球主義?之前有無講過?

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-9 01:21 AM 發表 查看引用來源

係味足球主義?之前有無講過?
係呀....我都係講左兩集.....第一次講咋....好屎....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆